blogger counter

Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!

EINAI ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΕ ΑΤΥΠΗ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (ΜΠΡΙΤΑΚ & ΗΛΙΑΚΗΣ) ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΩΝ ΑΕΡΟΜΑΧΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΠΟ ΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (ΣΙΑΛΜΑΣ) ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΚΛΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΣΩΝ ΑΕΡΟΜΑΧΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΙΤΙΑ, Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΘΕΡΜΕΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΛΟΤΟ: «Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ», ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ..., ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΕΙΕΣ (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!!) ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ (ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ).

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΑΕΡΟΜΑΧΙΩΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΩΝ F-16, ΟΤΑΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ, ΠΑΤΑΝΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥ Ή ΒΟΛΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ Ή ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ (SIM Ή SIMULATION) ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΦΗΡΗΜΆΔΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ "ARM"), ΤΟΤΕ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Η ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ...

ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΝΕ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ F-16 ΩΣ ΕΝΑ "ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΑΚΙ" ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ KAI ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΩΣ ΣΥΡIΓΜΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟΥ, ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΑΚΙ KAI ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ "ΜΠΙΙΙΠ"!!!.
ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑΝΔΙΚΟ F-16 BLOCK 52
ΠΡΟΣΕΞTΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΒΟΜΒΑ (ΣΗΜΕΙΟ 0:44)!!!
ΟΜΩΣ Η ΒΟΜΒΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ (ΠΡΟΣΕΞTΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ SIM Ή SIMULATION (ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ) ΠΑΝΩ ΣΤΟ HUD - HEAD UP DISPLAY)
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!
ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ Ή ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ (SIM) ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΚΠΙΤ!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ F-16 ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΟΤΑΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟ ΑΦΗΡΗΜΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ!!! ΠΟΛΕΜΟΣ!!!
ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΔΕITE ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ F-16 ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16:

ΒΙΝΤΕΟ 1:
(ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ, ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ FOX3 = ΒΟΛΗ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ FOX-2 = ΒΟΛΗ ΠΥΡΑΥΛΟΥ, Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΑΒΕΙ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ, ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ KILL, ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤA ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ!!!)

ΒΙΝΤΕΟ 2:
(ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ FOX2 = ΒΟΛΗ ΠΥΡΑΥΛΟΥ, Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ  ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΣ ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ (ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΘΑΡΟ KILL..ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΜΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...
ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ) ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΥΡΑΥΛΟΥ, Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΜΒΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΕΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ....ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ.

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΑΝΕ!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΗΘΙΚΗΣ ...ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ...ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ.....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΑΝΕ ΣΕ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ.
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΤΑΝΕΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. 

ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ 2:

Η ΗΡΩΙΚΗ ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΙΑΛΜΑ

Υποσμηναγός Νικόλαος Σιαλμάς (18-6-1992):Το βίντεο της τραγικής πτώσης-Ηρωική θυσία στο “βωμό” του Αιγαίου που προδίδουν οι προσκυνημένοι πολιτικοί!

Σαν σήμερα ο Νικόλαος Σιαλμάς, κατέπεσε ηρωικά στο Αιγαίο πέλαγος με Mirage F1 κατά τη διάρκεια αερομαχίας με τουρκικό F-16.
Το μνημείο στη Λέσβο εις μνήμη του αναγράφει ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, κάτω από μια ασπίδα με ένα δόρυ.

Ο Υποσμηναγός Νίκος Σιαλμάς κλήθηκε εκείνο το πρωινό με το Mirage F-1CG ”δεύτερης γενιάς” όπως έχει επικρατήσει να λέγεται,να αναχαιτίσει το ολοκαίνουργιο τότε απόκτημα ”τρίτης γενιάς” της Τουρκικής αεροπορίας το F-16C.

Η αερομαχία έγινε κοντά στην περιοχή του Αγίου Ευστρατίου.
Το Mirage F-1 είχε τη φήμη για όλη τη δεκαετία του 80 ότι δεν είχε χάσει αερομαχία στο Αιγαίο. Όμως η τεχνολογική διαφορά και η διαφορά σε ευελιξία των δύο αεροπλάνων ήταν χαώδης. Ο Νίκος ήταν αποφασισμένος να μην αφήσει τον Τούρκο να του ”πάρει την ουρά”. Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα όμως δεν εγκατέλειψε. Κατέβηκε χαμηλά στη θάλασσα για να τον δυσκολέψει και τράβηξε απότομα. Τράβηξε τόσο πολύ που υπερέβη τα όρια, το αεροσκάφος έχασε τη στήριξή του και καρφώθηκε στη θάλασσα.

Μερικά χρόνια αργότερα η Πολεμική Αεροπορία έφτιαξε στο ομώνυμο όπως ονομάστηκε ”Ακρωτήρι Νίκος Σιαλμάς” (πρώην Τρυπητή), στον Άγιο Ευστράτιο, κοντά στο σημείο που έπεσε ο Νίκος, ένα μνημείο.

Μια Σπαρτιάτικη ασπίδα με ένα δόρυ και από κάτω το ”Μολών Λαβέ”. Το σήμα της Μοίρας στην οποία ανήκε της 342 Μ.Π.Κ.

Το μέγεθος τέτοιο που να φαίνεται από ψηλά…

Ήταν μοιραίο να είναι το Mirage F-1CG cn 116 ”ΛΗΜΝΟΣ” (σ.σ. κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν το ”Λέσβος”) το αεροσκάφος με το οποίο έφυγε για το πιο μεγάλο ταξίδι ο Νίκος. Το αεροσκάφος αυτό είχε πρωταγωνιστήσει την δεκαετία του ’80 σε πολλά σποτάκια της Π.Α.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΙΑΛΜΑ ΑΠΟ ΤΟ HUD ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ F-16:


ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 0:35 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΑΚΙ" ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΡΙΓΜΟ...


Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΙΑΛΜΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΣΦΑΙΡΩΝ (ΕΝΔΕΙΞΗ "ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΑΚΙ" ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ (ΕΝΔΕΙΞΗ "SIM")
ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ...ΛΥΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΙΛΟΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ (ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΜΟΓΓΟΛΕ ΜΠΟΥΦΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ!!!)

Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΣΙΑΛΜΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΜΙΡΑΖ...
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΕΛΤΑΠΤΕΡΥΓΟ ΜΙΡΑΖ 2000 ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ:
ΟΠΟΥ ...ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑΣ ΜΑΤΖΙΚ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ MIRAGE2000 ...ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΕΝΑ ΔΙΘΕΣΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ F-16D!!!
...ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ "ΤΟΥΡΚΟΥΣ" ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΕΚΤΙΝΑΣΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΛΑΒΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΟΤΑΤΗ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΙΣΡΑΗΛ (ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ)

ΟΜΩΣ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:HAF F-1 vs TuAF F-16 Rodos Lindos Incident 23-2-1995


ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΝΑ MIRAGE F-1 ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΙΑΛΜΑ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ F-16 ΕΝΟΣ ΑΠΕΙΡΟΥ "ΜΠΟΥΦΟΥ" ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΣΙΑΛΜΑ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 6:25 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ F-16 ΚΑΙ MIRAGE 2000.
ΒΛΑΚΩΔΩΣ Ή ΔΟΛΙΩΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΕΞΟΜΟΙΩΤΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ..ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ..
ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ, ΑΠΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ F-16 BLOCK30 ΚΑΙ BLOCK50 ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ (ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ MIRAGE2000 ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ F-16 BLOCK52+ ΕΙΝΑΙ ΕΓΧΡΩΜΑ)
KAI ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥ Ή ΣΦΑΙΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΕΛΤΑΠΤΕΡΥΓΟΥ ΜΙΡΑΖ 2000 ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 9:06 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ!!!ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ F-16 BLOCK52 ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ RF-4 ΦΑΝΤΟΜ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΤΟΥΣ S-300 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ) ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟ!!!


ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟ ΗΛΙΑΚΗ ΕΞΥΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΗΡΩΩΝ Ο ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣΠΟΡΟΣ "ΕΥΜΟΛΠΟΣ" ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥEUMOLPOS.BLOGSPOT.COM ΤΗΣ ΧΑΦΙΕΔΙΣΤΙΚΗΣ, ΚΥΠΑΤΖΗΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ "ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΑΤΑ" (ΛΕΣΒΟΠΑΡΤΟΥΖΟΒΙΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΓΑ-ΔΑ ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑ-ΣΥ-Α, ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ "ΕΥΜΟΛΠΟΣ", ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΥΠΑΤΖΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ Ή ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ)

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΕΥΜΟΛΠΟΥ - ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ:

+++Ὁ «ἀντι-μογγόλος» Καραγεωργίου θεωρεῖ τοὺς Μογγολῖδες Σολωμοῦ καὶ Ἠλιάκη, οἵτινες δὲν προσέφεραν τίποτα στὴν πατρῖδα (βλ. λοιπὰ ἄρθρα ἱστοσελίδος) καὶ οἵτινες δὲν ᾖσαν κἂν Ἕλληνες, ἀλλὰ ἑλληνόφωνοι τοῦρκος καὶ ἀλβανὸς ἀντιστοίχως, ὡς «Ἕλληνες Ἥρωες». 
Ὁ Καραγεωργίου ἀποκαλεῖ «Ἕλληνες ἥρωες» δύο ἀνεγκεφάλους τουρκαλβανούς μὲ πασιφανῆ μογγολιδικὸ γονιδιακὸ φαινότυπο. +++

ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009 - ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΎΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ..."ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΥ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ "ΕΥΜΟΛΠΟΥ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ;;;

ΕΙΧΑΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ "ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΑΤΑ"!!!

ΑΦΗΣΑΤΕ ΞΑΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ.
(ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΒΡΟΜΕΡΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ  ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ Η Ο.Ε.Α. ΕΘΙΞΕ ΤΟΝ ΛΕΣΒΟΠΑΡΤΟΥΖΟΒΙΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!)


ΤΖΙ - ΤΖΙ - ΤΖΙ, Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ "ΕΥΜΟΛΠΟΣ" ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ "ΡΑΒΔΟΥΧΩΝ" ΚΑΙ ΤΟΥ WWW.E-E-E.GR ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥhttp://eumolpos.blogspot.com/ , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ: ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΗΛΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ Σ. ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΙΟΤΙ Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΡΙΨΑΣΠΙΣ "ΕΥΜΟΛΠΟΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ¨ΡΑΒΔΟΥΧΟΙ", ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΙ, ΩΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΑΠΟΣΚΑΤΟΥ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΥΤΙΔΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ._ 
Ο ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΛΟΓΩ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ "ΕΥΜΟΛΠΟΣ", ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ << ΕΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΚΩΤΑΡΙΕΣ ΕΧΘΡΩΝ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΠΑΘΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΝ ΠΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ >> ( ! ! !), ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ., ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΑΙΜΟΔΙΨΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ._ 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥ ΡΕ ΑΝΑΝΔΡΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ "ΕΥΜΟΛΠΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ._

ΟΣΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΑΡΟΥΡΑΙΟ "ΕΥΜΟΛΠΟ" ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ Β' ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΧΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ._

=======================

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΥΨΩΣΗ ΗΘΙΚΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΡΑΖ-2000 ΝΑ ...ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟ "ΜΠΟΥΦΟ" ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΒΟΛΗΣ...
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!


ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΠΕΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ....
ΑΣ ΜΗ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ  ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΥΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΥΠΟ ΤΟ "ΝΑΤΟ"...ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΜΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΧΛΑΔΙΑΣ...
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Ο Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΗΝΥΓΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΗΝΥΓΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ!!!

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ!!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ