blogger counter

Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ - ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ : ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ "ΟΗΕ" .....

ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ"ΜΜΕ" ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ "ΟΗΕ" ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ , ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ - ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ "GODLIKEFORUM" ΚΑΙ "DAVID ICKE"  :

Ο ΚΙΝΕΖΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ "ΟΗΕ" ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΜΜΕ" ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ!!

ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΒΗΣΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΣΒΗΣΑΝ - ΕΚΑΝΑΝ BAN ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ "GODLIKE" ΕΙΔΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ - SCRIPT ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ "Ο.Ε.Α."  (ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ "G.H.REES" ) Ή ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ LINK ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑ - ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΧΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!  
ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ) DEFENCENET - PRO NEWS ΟΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ  LINK ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΙΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΕΡΒΕΡΟΣ!!!

ΣΤΟ DAVID ICKE ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΤΟΥΣ 2008 ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ:
ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ...

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ LINKS ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ:
ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ O.H.E.  ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ:

The Chinese-Korean Controlled “United Nations” (Ban Ki Moon) is blaming the White Race about the illegal immigrants and the refugees’ crisis. We make plead to all the international Mass Media to take initiative and to make the following association of ideas:

ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΖΩΣΕΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ REPTILIANS ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔEIΚΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ!!!

ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ ΑΝΤΙ-ΚΙΝΕΖΟ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ INTERPOL ΝΑ ΜΑΣ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ!!! ΕΛΕΟΣ!!! ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΛΕΟC!!!

H ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΚΗΝΥΓΑΕΙ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ) ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΦΙΕΖΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ "ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ (ΒΛ. ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΣΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ)...

Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ...

Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ KAΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΌΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!

ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ 888 !!!!!!!

Ή ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. Ή ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ  ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΚΟΡΕΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΟΝΓΚ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ" ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΑΣ ΓΡΑΦΑΣ....

Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ...ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ