blogger counter

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ—ΟΥΡΛΙΑΧΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ—ΟΥΡΛΙΑΧΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.


ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ:


«...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 10ΕΤΙΑ 2015-2025.......ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΙΓΑΙΟ-ΘΡΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ......ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΥΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ‘Η ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΩΝ........ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ.......».

ΚΤΥΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ « ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Β.ΤΕΛΛΙΔΗΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ « ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ» Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ?????  ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ-ΓΕΕΘΑ?? . ΔΙΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ CHIPRAH-ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ Α.Ο.Α ΚΑΙ Ο.Τ.Ο ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ??? ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΚΟΜΗ? .

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο κ. ΤΕΛΛΙΔΗΣ :

«.....ΑΠΟ ΤΑ 700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ (ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ, ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΛΠ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΓΕΣ , ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ?, ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.............».

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο κ.ΤΕΛΛΙΔΗΣ:

«.......Ο ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ.....Η ΑΠΟΥΣΙΑ «ΤΟΜΑ»,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ Η ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ, Π.Χ ΕΝΟΣ ΒΜP-2, ΕΝΑ «»ΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΣΤΩ ΣΕ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ’’ ΤΟΜΑ’’. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ Μ113, ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΗΦΘΗΚΑΝ ΠΡΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ «ΤΟΜΑ». ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΑΕΡΑΠΟΒΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ?????».

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ:

«....ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5-7 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΒΕΤΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ‘’ΜΕΚΟ’’, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΥΠΟΥ 214 ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ????? Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ , ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 2030 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΟΥΝ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛ. ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.».

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ:

«.....Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ (ΒΛΕΠΕ ΣΥΡΙΖΑ) ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ. ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΑΦΑΡΜΟΓΗ –ΕΙΤΕ ΕΚΟΥΣΙΩΣ-ΕΙΤΕ ΑΚΟΥΣΙΩΣ- ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!. ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ « ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ»  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ».

ΤΑΔΕ  ΕΦΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΛΛΙΔΗΣ.

ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΠΩΣ Η ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ , ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ .Β.Α.Σ.Τ.Ρ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ « ΠΑΡΤΥ» ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.


ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ (ΤΙΜΩΡΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134-151) , Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΡΗΚΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ « BUSINESS» ΜΕ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ,ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΙΣΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΑΤΑΡ ( ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ « ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΕ» ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!, ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!). 

 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ :

«....ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ Ο ΕΜΙΡΗΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ ''ΨΗΝΕΤΑΙ'' ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΦΛΕΒΕΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ!!!!!!!.». ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ «ΕΠΕΝΔΥΣΗ» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΘΕΣΟΥΝ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , Π.Χ. ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΔΗΘΕΝ «ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ» ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ‘Η ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ  ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ  ΜΕ ΤΗ Β.Α.Σ.Τ.Ρ,  ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΤΣΙ????? ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ 100% ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ , ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ , ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΣ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ....

ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ  ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ : « ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΙ Η ΜΑΡΓΙΩΡΗ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ», ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ....ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥ Ν ΣΦΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΤΡ Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ  ΤΙΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΣΑΣ , ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΓΕΛΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......


ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ:

ΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ:

ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ Η ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΗΑΕ, Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ:

http://www.defencenet.gr/defence/20151110/defencenet/%CF%85%CF%80%CE%B5%CE%

 ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ......:

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΟ « ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛ.ΣΤΡΑΤΟΥ:

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ Η ΕΛΛΑΔΑ:

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ 1ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ:

Η ΟΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ