blogger counter

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝ !!!! ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΜΙΤ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ  ISIS ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ Η ΤΟΥΡΚΚΗ ΚΥΒΕΡΝΣΗ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΤΟΥΡΚΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕ 11 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ!!!


ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ  ΕΙΡΗΝΗ !!  ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ:

ΡΩΣΙΑ : Ειναι αναγκαίο να αποτραπεί ξέσπασμα της θρησκευτικής διαμάχης. (ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΛΟΓΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΧΗΡΑΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) --------- Ο.Ε.Α. : Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ


Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΠΡΟΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΡΘΑ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!! ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Η Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:

ΚΕΙΜΕΝΟ 1:

ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ»:

1: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΠΗΡΑΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ: Η ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ», ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 8 ΕΩΣ 12, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11 ΠΕΡΙ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»), ΣΥΜΜΑΧΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΗ ΣΙΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΑΡΤΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ, ΕΙΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΧΘΕΝΤΑ ΕΘΝΗ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ – ΚΟΥΡΔΩΝ – ΕΛΛΗΝΩΝ – ΓΑΛΛΩΝ ΦΡΥΓΩΝ – ΙΤΑΛΩΝ ΤΡΩΩΝ – ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΧΕΤΤΑΙΩΝ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΗΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΗΛΘΕ ΩΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΟΡΔΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΦΤΑΣΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΟΛΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΝΑ ΔΙΑΜΗΝΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ Ή ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ Ή ΤΑ ΚΙΝΕΖΟΑΦΓΑΝΙΚΑ Ή ΤΑ ΚΙΝΕΖΟΙΝΔΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΑΣ, Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ «
C.I.S.», Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», Ή ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ, ΤΟΤΕ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΟΙΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΓΑΛΛΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ), ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΑΡΤΗ.

2: ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ» ΗΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ Ή ΜΠΑΡΟΟΥΖ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ – ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ» ΚΡΑΥΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ «ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ» ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ», ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΩΣ
 ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ «ΛΕΥΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΥΛΗ», ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2010/11/cosmic-etna-top-urgent-ghrees-world-war.html


ΚΕΙΜΕΝΟ 2


ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ,

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΜΕΣΩ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ Η ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΟ ΜΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

ΑΝΤΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΜΕ ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΟΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΜΕΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ.

ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟΣΧΙΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΩΣΤΕ Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΑΡΜΕΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΛΟΓΩ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΕΡΑΡΧΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ, ΘΑ ΠΛΗΓΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΩΣ ΕΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:


ΚΕΙΜΕΝΟ 3


ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ – ΜΠΛΟΦΑΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΓΩΓΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΓΩΓΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:


ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ