blogger counter

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Η ΤΡΙΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ !!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ !!!H μεγάλη εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου στον Κίτρινο ΤύποNέα στοιχεία γύρω από την εφεύρεσή του παρουσίασε ο Φυσικός, Πέτρος Ζωγράφος, στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, παρουσία επιστημόνων και ειδικών.

Ο κ. Ζωγράφος άνοιξε τη συσκευή και απέδειξε ότι στο εσωτερικό της δεν υπάρχει μπαταρία ή κάποιο τεχνολογικό τρικ, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην επιστημονική κοινότητα. Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, Π. Φιλντίσης παρεμβαίνοντας στην ζωντανή εκπομπή, ανακοίνωση ότι διοργανώνει συνέδριο ώστε ο εφευρέτης να παρουσιάσει επίσημα τη συσκευή και να ανοίξει ο επιστημονικός διάλογος.
=================

ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ (!!!) ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ "ΔΕΗ" (!!!) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΑΠΛΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ Ή ΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ, ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ 1 - 2 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ. (80 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ + 8 ΕΥΡΩ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΧΡΕΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΔΕΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 160 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΩΝ ΤΟΥΣ 16 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ 1 - 2 ΜΗΝΕΣ.

ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΦΟΒΕΡΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΚΡΑΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ / ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ) ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΕΡΟ, ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΕΣΗ 15 ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΣΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΥΠΕΡΥΨΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ RESONANCE (ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟΥΣ 350 ΓΙΓΑΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ 7η ΑΡΜΟΝΙΚΗ) ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ (ΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ "ΚΑΥΣΙΜΟ" ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ) ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΚΑΥΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ / ΘΑΝΑΤΟΥΣ 2 ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΙ ΦΘΗΝΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: ΤΟΥ ΣΤΑΝΛΕΥ ΜΑΓΙΕΡ (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΟ ΝΕΡΟ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΥ "ΜΙΤ" ΓΙΟΥΤΖΙΝ ΜΑΛΛΟΒΕ (ΨΥΧΡΗ ΣΥΝΤΗΞΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΑΠΕΙΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ")


ΕΔΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ 2013 ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΒΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΒΙ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΛΛΟΙ 4 ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ...ΟΤΑΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ (!!!)

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΕΦΙΑΛΤΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Ή ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΙΑΣ Ή ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑΣ Ή ΒΛΑΚΕΙΑΣ (ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΑΓΕ;) ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ 40.000 ΘΕΑΣΕΙΣ (ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΣΟΝΤΑ Ή ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΕΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΣΚΥΛΑΣ ΓΟΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ (!!!) ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΝΔ" ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ - ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ 2 ΤΡΙΩΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΗΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2015 ΠΑΡΕΔΩΣΕ DVD ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ) ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ (ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ!) ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΑ ΓΟΝΙΔΗ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ("ΜΕΝΤΙΟΥΜ") ΚΑΙ "ΑΝΩΘΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΤΗΣ ..."ΑΝΩ ΣΙΩΝ" (ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ...) ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΤΟΜΦΟ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ" ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΣΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.....

ΙΣΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ....ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ....ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ (ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ!!) ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΏΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ TPTB....ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ (Π.Χ. ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ)....

Υ.Γ. : ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ 1500 + 300 ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ...ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" (ΔΙΑΒΑΖΕ : ΤΟΥΡΚΙΚΗ) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΧΑΡΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ !!!!! ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ !!

Η ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥ - ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ (RESONANCE) - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΕΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ !!! ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!
(ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ)

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΣΥΝΤΗΞΗ !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ "ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ":
Ελληνική εφεύρεση που καλύπτει δια παντός τις ενεργειακές μας ανάγκες

Όμως δεν πρόκειται να «δει το θαύμα» κανένας άλλος στη χώρα μας: την επόμενη ημέρα η »Δευκαλίων» τα μάζεψε κι έφυγε για το Βανκούβερ του Καναδά. Είχε κουραστεί πια να περιμένει αυτό το άψυχο κράτος να της δώσει πλαίσιο λειτουργίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ