blogger counter

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΙΑΝΟΣ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΕΙΛΉΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!! Η Ο.Ε.Α. ΕΚΑΝΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΟΙ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ....

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΙΑΝΟΣ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΕΙΛΉΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!! Η Ο.Ε.Α. ΕΚΑΝΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΟΙ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ "Β.Α.Σ.Τ./Ρ." + ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ Η ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ) ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ! (ΒΛ. ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΟ 1933)

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΓΙΟΥΝΚΕΡ:

Μέσα στην Ευρωβουλή o Ζ.Κ.Γιούνκερ έθεσε ως δεδομένο ότι θα υπάρξουν κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες στο Αιγαίο ώστε να εποπτεύονται τα θαλάσσια σύνορα! Και κουνώντας μας ξανά το δάχτυλο πρόσθεσε:
«Ο Τούρκος πρόεδρος το δέχθηκε και σήμερα διάβασα ότι δεν συμφωνεί η Ελλάδα», είπε, προσθέτοντας: «Το θέμα είναι ευρωπαϊκό και όχι ελληνοτουρκικών σχέσεων, θα απευθυνθώ στην ελληνική κυβέρνηση και θα ζητήσω να αναθεωρήσει τη θέση θέσης της».
Σύμφωνα με τον κ. Γιούνκερ, θα ήταν πολύ χρήσιμο να συνεργαστούν οι ναυτικές δυνάμεις των δύο χωρών για να επιτήρηση αυτής της πύλης εισόδου.

ΠΗΓΗ:

ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΕΧΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ...(ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ)...3500% ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠ (!!!)...ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 3.700.000 ΕΥΡΩ (!!!) ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ.

Ο ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ "ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ' Η' ΑΛΛΕΩΣ ΓΙΑ "ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ", ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΆΞΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΒΑΛΛΟΝΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!  ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ , ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;  ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ);;;  ΑΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΚΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΔΡΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ!!!  ΕΜΕΙΣ ΤΟΝΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ!!  

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΓΚΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΛΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑΧΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΈΛΕΓΚΤΗ ΕΙΣΡΟΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!  

ΕΔΩ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ (ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ) ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ISIS ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΑΝΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
(ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΗΠΑ", ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ("ΝΑΤΟ") ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧIΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΗΤΟΙ Η ΔΥΣΗ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ "ΝΑΤΟ" !!  ΟΠΙΣΘΕΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΙΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ "HONG" ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΗΣ "Α.Ο.Α." ΚΑΙ "Ο.Τ.Ο." ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ "ΖΕΝ" ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ !!  
ΑΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΑ ΚΙΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ... ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ "ΟΗΕ" ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΤΑΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!  Ο ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΩΣ ΚΟΡΕΑΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ Η ΚΟΡΕΑ;;; Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΑΡΑ ΕΚΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ...
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ  ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ;;;;

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ( 7 - 10 - 2015 ):

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ «ΕΛ.ΑΣ», ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΕ «ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»

Non papers για κοινές περιπολίες με τους Τούρκους
(ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.)

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΕΔΩ:
Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΥΤ ΟΖΑΛ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΟΤΙ : «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ»!

ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑΣ ΓΙΟΥΝΚΕΡ:

Ο Μπαν Κι-Μουν καλεί όλες τις χώρες να συμπαρασταθούν στους λαθρομετανάστες

Το χλωμό ανδρείκελο της Νέας Τάξης (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΙΝΑΣ 888 ΜΕΣΩ ΕΙΣΗΓΗΤΟΥ ΚΟΡΕΑΣ 777), Μπαν Κι Μουν, απαιτεί από τα ευρωπαϊκά έθνη που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (όπως Πολωνία, Σλοβακία, Ουγγαρία) να τους δέχονται υποχρεωτικά: «δεν μπορούν οι χώρες αυτές να αναγκάζουν τους ανθρώπους να επιστρέφουν σε ΠΕΡΙΟΧΕΣ από τις οποίες έφυγαν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ