blogger counter

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ : « 2.7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ :   « 2.7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΑΔΙΡ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ , ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΥΞΕΙΣ – ΚΛΕΙΣΙΜΟ- ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔEN ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ,ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ « ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ» ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ «ΠΡΟΙΚΑΣ ΤΗΣ» ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΜΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΧΗΜΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΠΩΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ,ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΤΑΝΚΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΞΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ  ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ , ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!.


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΤΑΙ ΩΣ « ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ «» ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ , Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΕΙ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ,ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΑΔΡΑ ΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ/ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ  ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ!!! .

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ «ΗΓΕΤΕΣ» ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ , ΕΙΝΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ . ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 2.7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ , ΕΝΩ ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ!!!!!

ΘΕΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΥΕΘΑ??? ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ , ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΒΔΕΛΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ  (ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ κ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ), ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ,ΑΕΡΓΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ  ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ , ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΗΜΑ, ΑΡΧΙΣΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΕΠΙ ΧΕΡΣΑΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ (ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΒΕΡΤ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΞΟΡΥΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ). ΑΡΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ  ΜΕΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 10 ΜΕ 20,000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΗΓΕΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ , ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ , ΑΡΘΡΟ 120/4).


2.7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ

ΚΥΣΕΑ : Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ

ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ...

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ.....

Η Ο.Ε.Α ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ