blogger counter

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ :


"ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ"!!!


Ο Α/ΓΕΕΘΑ Μ.ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΦΟΔΡΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΔΟΣΗ" ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΚΡΑΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΕΘΝΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΓΙΑ " ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) !!!!!!.

ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ , ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΚΡΩΣ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ , ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ISIS ΚΛΠ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ , "ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΛΗ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ , ΘΑ "ΑΓΟΡΑΖΕΙ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΛΗ , ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ!!!!!". 
ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!!. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΛΗ, ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ , ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο Κ. ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ/ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ , ΗΤΟΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΑΟΑ ΚΑΙ ΟΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο Κ. ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΒΕΤΟ ΚΑΙ "ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ" ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΟ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛ. ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ?. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ Κ.Υ.Σ.Ε.Α ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΩΘΕΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΩΣΑΞΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ , ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛ. ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ?.
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ? (ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ "ΑΛΛΗ" ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!).

ΕΠΙΣΗΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ :
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ  "ISIS" , ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΜΑΤΙΣΤΩΝ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!!

ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΑ ΑΒΑΘΗ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ........

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

"ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ (BIRINCI ORDU) Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Ο "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΞΙΩΜΑ  ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!.
ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΓΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ  "ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ (ΜΟΕ) ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ –ΤΟΥΡΚΙΑΣ , Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ /EU-OHQ , ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ 15-17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ".

ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ" ΓΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ) ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΥΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ "ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ", ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΝΑ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ‘’ΓΕΣ’’ ΝΑ ΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ , ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ???!!!!!!.
ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο  ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ???????.

Υ.Γ.
ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ (ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΙΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟ ΑΞ/ΚΟ , ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) , ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΤΡΙΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ , ΟΠΟΥ ΑΝΩ ΣΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ‘’ΣΕΛΗΝΗ’’ ΗΤΟΙ ΤΗΝ ....ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ , ΗΤΟΙ ΤΗΝ ‘’ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ’’,  ΗΤΟΙ ΤΙΣ ΕΡΗΜΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ/ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ/ΘΙΒΕΤ  (ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΥΣΗ ΕΔΑΦΟΣ), ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΕ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ‘’ΕΨΙΛΟΝ ‘’ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣ Ι.ΦΟΥΡΑΚΗΣ   ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ (ΝΑΤΟ) ΜΕ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ‘’ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ‘’ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑΣ .... ΑΓ(Ρ)ΙΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑΣ ΓΡΑΦΑΣ!!!!!.
ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Υ.Σ.Ε.Α

ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ‘’ΕΨΙΛΟΝ’’

ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

2ο ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ SOS. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ "ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ" + ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ + ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΤΟΥ ΕΜΙΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΑΣ, ΣΤΗΝ 25η ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΞΑΝΘΗΣ!!! ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ