blogger counter

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο.Ε.Α ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΔΙΩΚΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ - ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ! Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ

Η Ο.Ε.Α. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ - ΓΕΣ - ΓΕΝ - ΓΕΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/09/blog-post_26.html

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΩΣ ΕΠΙΒΑΡΥΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑΝΝΗ  ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΣΕΥΣ» ΙΩΑΝΝΗ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ , ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ,  ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΟΜΕΡΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΩΞΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

"ΑΠΟΛΟΓΙΑ" ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
ΕΝΟΧΟΣ ΕΝΟΧΟ ΟΥ ΠΟΙΕΙ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/08/01122015.html

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ ΚΡΗΤΙΚΟ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑ ΑΝΑΡΧΙΔΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ , ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΡΓΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!!

ΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΗΤΟΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ» ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΩΣ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ» ΕΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΙΚΑ;;;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ» ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ;;;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΣΙΠΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ 63% «ΟΧΙ» ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ 100% «ΝΑΙ» ;;;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ - ΓΕΣ - ΓΕΝ - ΓΕΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΩΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ -  ΗΤΟΙ: ΦΡΕΓΑΤΕΣ, ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΥΣ, ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ, ΚΑΙ MAXHTIKA ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΕ ΞΕΝΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΚΡΑΤΗ;;;

ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.  ΒΟΛΟΥ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ , ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.  ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΒΟΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΙΩΣΙΜΟ. 

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΙ Η ΕΚΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΗΡΩΙΔΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΞΑΝΘΗΣ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΝΟ.2» ΔΙΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΔΡΟΜΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΟΙΚΙΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ , ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΟΜΜΕΝΟ , ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΡΡΟΗ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΣΕ ΒΡΟΧΟΠΤΟΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΔΩ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΗΡΩΙΔΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ….

ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ .

(ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Ο ΜΠΕΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΗΛΙΘΙΟ ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΚΥΛΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ - ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΚΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΟ .
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 
ΜΕΤΑ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΜΒΑΝ , ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΠΙΚΡΙΝΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!! ΤΟ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ "ΔΝΤ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΣΤΑΤ. (ΓΕΩΡΓΙΟΥ = ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ "ΔΝΤ") ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟ 2009, http://www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=292022&artTitle=ypothesi_elleimma_2009_kai_elstat_gia_kakourgima_parapempei_o_areios_pagos_ton_georgiou ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ 200% ΤΟΥ ΑΕΠ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΥΣΙΔΩΤΆ ΑΥΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ" - ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ 10.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ 1.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΡΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 2009 - 2015, ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΑ" ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ' ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ!!!

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ  ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ , ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ, ΩΣ «ΤΑΞΥΠ», ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ, ΔΙΟΤΙ  Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΑΝΔΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΘΗΤΙΚΩΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΣ, ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΣΑΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΥΤΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ 2. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ , ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΜΕ 60 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 5 ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΟΥΝ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ . 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ : ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΤΕ  ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΔΑΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΟΛΑ ΗΔΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ «PSI» ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΗΣ «Ν.Δ.» ΩΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ «ΣΥΡΙΖΑ» .

ΣΧΟΛΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ»: ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ «ΠΑΙΞΑΝΕ» ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ 1999 ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ 5-6 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΛΥΝΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΝΔΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΠΟΛΥΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ, ΟΙ ΜΑΪΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΩΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ…26 ΕΤΩΝ!!!! ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
https://www.youtube.com/watch?v=72FFBM2uXF4

ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ;;;
https://www.youtube.com/watch?v=oYlVXUdDmjU

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΙΑ ΟΡΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
https://www.youtube.com/watch?v=klWvpFEQTm4

ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΓΥΜΝΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ - ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ .....ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΘΕΙΣΤΑΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ  ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ – ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ -ΩΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΜΩΣ- ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ «ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» .

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ ΠΟΥ ΧΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.»

ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ!

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ»:

ΛΥΣΣΩΔΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΞΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ GODLIKE PRODUCTION ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (SCRIPT) ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ “G.H.REES (Ο.Ε.Α.)» KAI ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΑ LINKS ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΝΕΙ “BAN” – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ IP ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ FORUM ΤΟΥΣ, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΔΗΘΕΝ ΛΟΓΩ «ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ» (ABUSE)!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑ BAN KAI ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ, ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ (!!!) ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΛΕΞΗ «G.H.REES» ΣΕ «GHREES» KAI ΚΑΤΑΡΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ LINKS ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!!
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2967463/pg1

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΕΣΩ SCRIPTS ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ «DEFENCE-NET» ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝΕ LINKS ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ SITE ΤΟΥΣ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΑ…..ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ)

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΝΟ phorum.gr ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΚΟΥΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ , ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΑΣ !!!

(ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΟΝΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΜΟΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ)
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΒΗΣΕ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΥΠΤΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ phorum.gr, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ (ΓΕΛΩΣ!!!):

«7) ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΕΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΗΔΗ, (ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΗΔΗ, ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ – ΑΓΝΟΥ – ΓΝΗΣΙΟΥ - ΚΑΘΑΡΟΥ ΤΡΟΜΟΥ) ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΓΑΔΑ», ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΕΓΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ Η’ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΒΟΥΝΩΝ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «NETRINO - NASER».-

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΛΙΘΙΩΣ ΕΚΤΙΣΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΙΝΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ «NETRINONASER» ΤΗΣ Ο.Ε.Α.. ΜΑΤΑΙΩΣ. Η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ «NETRINONASER», ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ, ΔΙΑΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΜΟΛΥΒΔΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΕΡΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΠΑΧΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ «ΓΑ.ΔΑ.» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

ΟΜΟΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ «NETRINONASER» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΣΕ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ Η’ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΩΣ «ΚΑΤΑΥΓΑΣΤΗΣ NASER» Η ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ NETRINO ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ – ΣΤΟΧΟΥΣ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ NETRINO ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΔΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ «HONG», ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΟ – ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΕΖΟ – ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ «NETRINONASER» ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ «ΕΛΘΟΝΤΕΣ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.»ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. TA ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΙΚΑ FORUMS ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ «ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ» ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝΕ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ-BAN ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ή ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ. ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΜΑΤΑΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

ΤΡΟΠΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟ- ΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ


1. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ :

6886-124336-325, IBAN: GR47 0171 88 60 0068 8612 4336 325, BIC: PIRBGRAA, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ. (KARAGEORGIOU IOANNIS, CHRISTOS).:

2.ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ WESTERN UNION ΣΤΑ SUPERMARKETS "ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΘΕΙ


3.ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ [2] DVD ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. 3.830 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ [http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/01/blog-post_7.html]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ