blogger counter

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΡΤΕΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ Ο.Ε.Α. !! Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.


ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ  The Illuminatus! Trilogy (ΕΤΟΣ 1975) ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΜΑΣΩΝΙΑ, ΚΛΠ) ΠΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΜΟΧΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΏΝ ΜΕΘΟΔΩΝ.
ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ 5 ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ "ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ" ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ Η Ο.Ε.Α.

ΚΑΡΤΑ 1.Ο ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ (ΔΕΧΕΤΕ ΕΝΤΟΝΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ / ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ "ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΟΥ / ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΦΡΟΥΣ ΛΥΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ)
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΕΞΗ "LUNACY" Ή "LUNATIC" ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΩΣ ΤΡΕΛΟΣ - ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ "LUNA" = ΣΕΛΗΝΗ.
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ - ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ + ΓΗΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΘΗΝΑΣ vs ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ / ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΔΙΟΣ vs ΣΕΛΗΝΗΣ (9.600 Π.Δ.Χ.), ΚΑΤΕΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΛΕΥΚΗ + ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ, ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΡΥΧΩΝ "ΣΚΛΑΒΩΝ - ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ, ΩΣΤΕ Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ "ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ", ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ" ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ "ΑΓΙΑΣ" ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ.

ΚΑΡΤΑ 2.
ΤΟ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟMENO ΖΟΜΠΙ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α.): ΤΟ ΘΥΜΑ ΔΕΧΕΤΕ ΑΚΤΙΝΑ LINK / LAP / MASER ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ/ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΞΕΔΡΑ,  ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΚΕΙ MIND /  MOOD CONTROL (ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΣΚΕΨΕΩΝ/ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ)
ΣΗΜ: ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ Η ΚΑΡΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΟΠΤΙΚΟ - ΟΡΑΤΟ LASER (ΑΚΤΙΝΑ ΟΡΑΤΟΥ ΦΩΤΟΣ) ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ/ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ/ΚΡΟΝΙΑ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΟΡΑΤΟ MASER ΔΗΛΑΔΗ ΑΟΡΑΤΗ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΑΠΟ ΑΟΡΑΤΟ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ (ΑΡΑΙΗΣ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗΣ ΥΛΗΣ Β' ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΚΟΠΕΥΣΗ LINK / LAP ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ) ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΥΡΑΥΛΟ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, Ή ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΦΩΤΙΖΟΥΝ" ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΕ LASER ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΞΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ Η ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΒΟΜΒΑ LASER! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΗ "ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ!!!" ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΦΡΙΚΗ ΖΕΙΤΕ!!!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΚΤΙΝΑ MASER ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ & ΣΤΟΩΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΚΑ "ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΧΟΡΔΗ" ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΟΥΣΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ Ή "ΧΡΥΣΟΥΝ ΣΚΕΥΟΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ (ΣΕΛΗΝΗ).
ΕΠΙΣΗΣ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ "ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ" (ΑΝΩ ΣΙΩΝ) ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ - ΔΥΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ +Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ORDO ASTRUM ARGENTINUM ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΑΣΤΕΡΙ".

ΚΑΡΤΑ 3.ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΒΑΣΗ"....ΔΗΛΑΔΗ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ/ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α.
Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ - ΕΔΡΑ - ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΕΝΤΑΪ - ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΑΒΑΩΘ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΕΣ "ΑΓΙΕΣ" ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ("ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΙΩΑΝΝΗ") ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΤΙ "Η ΓΥΝΗ ΠΑΤΑ (ΕΔΡΑΖΕΙ) ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ". ΟΠΟΥ ΓΥΝΗ = ΕΥΑ = ΛΕΥΑ = ΛΕΒΑΝ (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ)
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ (ΧΟΝΓΚ, ΖΕΝ, ΑΟΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΤΟ, ΜΤΜ, ΚΛΠ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ "ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ" ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΩΝ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ "ΠΝΕΥΜΑΤΑ" ΑΛΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΚΑΙ "ΘΑΥΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΙΠΛΩΝ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΩΝ 3D/LASER ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ, ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ("ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΤΡΥΚ"), ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ - ΔΑΙΜΟΝΕΣ - ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΕΝΤΑΪ - ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ - ΣΑΒΑΩΘ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΟΛΟΜΒΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΨΗΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΕΚΚΛΕΙΨΕΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ...ΤΕΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΟΝ ΑΝΗΓΑΓΑΝ ΣΕ "ΘΕΟ" ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΤΥΦΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ.

ΚΑΡΤΑ 4.ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΟ 2001 (9.11)

ΚΑΡΤΑ 5.ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΟ 2001 (9.11)

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΚΑΡΤΕΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ( = ΠΕ-ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ LASER-MASER ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ)

ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ILLUMINATI ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ

Μελλοθάνατοι καραγκιόζηδες εκφυλισμένοι νεοέλληνες του Σπαθάρη!

ΣΕΛΗΝΗ Ή ΛΕΒΑΝΙΑ: ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ 

ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕΛΗΝΗ

Τέλος παραθέτουμε για την ιστορία ξανά το ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001 (911).

1ον: ΤΗΣ "ΓΕΝΕΣΕΩΣ" Γ ΄14 - 15 ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ" ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: << ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ (ΣΕΝΤΑΪ) ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΦΙΝ (ΔΙΑ): "ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΜΕΣ ΤΟΥΤΟ, ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ (ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΖΩΑ = ΓΚΟΪΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ)..., ΚΑΙ ΕΧΘΡΑ ΘΑ ΣΤΗΣΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΕΥΑ - ΣΕΛΗΝΗ - ΛΕΥΑΝ), ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ ( ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ)._ ΕΣΥ (ΔΙΑ) ΘΑ ΠΛΗΓΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΤΕΡΝΑ ΤΟΥ (ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ) ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ (ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ) ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΘΑ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ): "ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΔΡΑΚΩΝ"

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΜΕ ΗΓΕΤΙΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ