blogger counter

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΦΑΓΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!!

ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ !!


ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ»

Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΡΩΤΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. 888 (ΡΩΣΙΑΣ – ΣΙΙΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ – ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666» ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ» ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΝΗΣΙΕΣ  ή ΠΛΑΣΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΤΑΣΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, (ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ), ΩΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ, ΤΟΥ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΣ - ΙΑΧΩΒΙΚΩΣ) ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΤΟΥ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗ ΔΥΣΗ.
ΣTO LINK ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ (ΕΚΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑ!)  ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ 200.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ (ΙΡΑΚ) ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ
https://www.youtube.com/watch?v=tMKaw7-LxO4

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΤΗΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ» ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, (ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ» ΔΥΣΕΩΣ), ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ» ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΔΗΘΕΝ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ» ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ («ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ»), ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΝ «ΟΡΘΟ» ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗ ΔΥΣΗ (ΒΛΕΠΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ «ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – BACK TO JERUSALEM» KAI «ΜΟΟΝ – TSO» ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ ΙΕΡΟ – ΤΥΧΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 = Ι’Η’Σ’Ο’Υ’Σ’) ΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ - ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ «ΘΕΙΟ ΘΕΛΗΜΑ» ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΚΡΥΠΤΟΣΙΝΙΚΗ «ΟΡΘΟΔΟΞΗ» ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙA ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ HONG 888, ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΤΩΝ 5.000.000 ΜΕΛΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΑΔΕΣ !!!) Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΩΣΤΕ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ (ΔΥΤΙΚΟΣ) ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΟ «CITY» ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666» ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» (ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΥ «SEATO» (ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ – ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΑΞΟΝΑΣ ΗΠ.Ε.Ι.), ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΗΤΟΙ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.»  ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ (ΑΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΛΕΜΩΝ) ΜΕΤΑ ΤΟ 2023.

ΤΑ ΠΑΡΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΙΪΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ Η ΣΥΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΛΟΓΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΜΥΗΣΕΩΣ - ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΙΪΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΘΕΛΕΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΗΤΟΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ + ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΕΠΙΜΕΜΕΙΓΜΕΝΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ «ΙΣΡΑΗΛ» ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ «ΣΕΦΑΡΑΔΕΙΜ».

Η Ο.Ε.Α. ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ (ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ – ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ) ΤΕΡΑΤΑ: ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ «ΚΥΠ» ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΠΑΠΠΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ» ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΓΡΑΨΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΑΥΦΑΝΤΗΣ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ.

ΛΕΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ:
Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΥΣ ΣΤΕΛΘ, ΗΤΟΙ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΥΣ ΜΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΡΑΝΤΑΡ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.», ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΑΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΑΚΤΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ «ΕΑΒ», ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ «F-16» ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 600, ΟΠΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 600 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΜΥΝΑ, ΣΥΝ ΕΦΕΔΡΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΕ ΒΛΑΒΕΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΚΑΙ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΕΛΒΟ» (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΠΛΩΝ) ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ «Τ.Ο.ΜΑ.» (ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ), ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ 50 ΤΟΝΩΝ, ΚΑΙ «Τ.Ο.ΜΑ.» ΤΩΝ 15 – 20 ΤΟΝΩΝ, ΜΕ ΤΑ «Τ.Ο.ΜΑ.» ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΓΟ ΜΑΧΗΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ «BMP-3».
ΗΔΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ - ΕΞΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟΥ «T.O.MA. BMP-1» ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΣΕ «BMP-3», ΕΧΕΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ «ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε. - ΒΟΛΟΣ».  ΑΥΤΗ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ «ΗΠΑ» 200 ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΑΝΤΕΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΒΑΡΕΑ ΟΠΛΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΡΙΘΕΙ Η «ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΗΔΗ ΤΑ 200 ΑΥΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΦΟΡΤΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΡΤΩΣΕΩΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΣΤΙΣ «ΗΠΑ» ΜΕΣΩ ΛΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.


ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ