blogger counter

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 20.09.2015

ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 20.09.2015 :

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ":

ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ή GOLDEN DAWN ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛEIΣ !!!

ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:


ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ GOLDEN DAWN ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ;;;
Ο ΕΥΡΩΝ ΑΜΕΙΦΘΗΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Η Ο.Ε.Α. ΔΗΛΩΝΕΙ, HEIL HITLER ΚΑΙ HEIL HIMMLER, ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΚΤΙΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ) ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 666. 
ΑΟΥΑ!!!! Η' ΑΦΡΙΚΑΝΙΣΤΙ ΑΟΥΓΚΑΓΚΑ!!!

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΕΙ "HEIL HITLER".

ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. :

Ο REICHSFÜHRER ADOLF HITLER - HISSLER ΚΑΙ Ο ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ÜBER REICHSFÜHRER, HEINRICH HIMMLER, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟ Γ' ΡΑΙΧ. (Π.Χ. Η ΓΝΩΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΞ ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ ΗΤΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ Γ' ΡΑΙΧ ΑΠΟ ΤΟ 1933 - 1938 

ΙΔΕ LINKS:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ:

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΤΟ Δ' ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΟΙΜΠΛΕ.

ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΙ ΣΤΑ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ Δ' ΡΑΙΧ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ, ΖΗΤΩ ΚΑΙ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 666 ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ, ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΩΣ ...ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜ - ΚΙΝΑΣ (888), ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. 888.
ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ (FOURIE), "Η EΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ), ΠΡΙΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ"

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ


ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:
https://www.youtube.com/watch?v=klywhFN1vig
ΣΤΟ 5:50 ΛΕΠΤΟ (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ)

Δείτε απο το επίσημο κανάλι στο youtube της Golden Dawn (χρυσή αυγή) στο σημείο 05:50 του βίντεο  τη σβάστικα που φοράει στο τελετουργικό της Χρυσής Αυγής ο τύπος που κρατάει το θυμιατό. Το δοχείο του θυμιάματος για τους μασόνους διαδραματίζει σημαντικό ρόλο όπου ερμηνεύεται ως έμβλημα μιας καθαρής καρδιάς.ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ:

ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:

"ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ GOLDEN DAWN ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ;;;"

ΕΔΩ Η Ο.Ε.Α. ΕΝΝΟΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ GOLDEN DAWN ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ... ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ......

(==ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ==)
ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ:


(ΣΗΜ: ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ - KINEZIKO «ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ» (LUNAR CALΑNDΕR) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΕΣ  ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΛΗΣΕΩΣ «ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ» ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ - ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΩΣ Α’ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ - ΕΡΠΕΤΙΚΟΥ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ )


....ΩΣΤΕ ΝΑ..."ΜΑΓΕΥΟΥΝ" - ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΟΜΠΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟ "ΑΡΕΙΟ" ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ (ΜΑΥΡΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ 666)

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣ ΗΔΗ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ:

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΔΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (Α.Ο.Α. + GOLDEN DAWN + O.T.O.)


ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΜΟΝΟ ΤΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΧΡΥΣΑ ΑΒΓΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. 
ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΑΤΣΙΚΗ (Maria Babwahsingh) ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΥ - ΗΠΑ.

Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ


Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΑΤΣΙΚΗ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΩΛΟΜΟΝΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΥ Ο.Τ.Ο. ORDO TEMPLIS OCCIDENTIS (ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΡΟΠΗΣ 666) 

December, 1995 e.v. Key Entry by Darryl Lee Emplit III* O.T.O.. and Jamie Jo McGrann. Greek translation by Maria Babwahsingh.

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η "ΧΡΥΣΗ ΣΤΟΑ" ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΜΥΗΤΙΚΗ ΣΤΟΑ ΩΣ "ΕΚΠΟΜΠΟΣ ΟΜΑΣ" ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ - ΤΗΛΕ - ΚΑΤΕΥΘΗΝΕΙ ΩΣ ΕΚ-ΠΟΜΠΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΊΑ ΜΕΛΗ - ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ - ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ
Η «Χρυσή Στοά», οι Ιππότες και ο Αρχιερέας

1. ΧΡΥΣΗ ΣΤΟΑ
ΜΥΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΟΣ ΟΜΑΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"

ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΣ ΓΟΥΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:


ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ "ΕΚΛΕΚΤΑ" ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ - ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ...
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΛΟΙ ΛΑΙΚΟΙ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΞΙΣΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΜΑΓΕΜΕΝΟΙ - ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ - ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥ (LINK - LAP - MASER) ΖΟΜΠΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (666) ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ...ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ (ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ) - ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 666 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΆ Ο ΚΑΤΩΘΙ:

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ (ΚΙΝΕΖΙΚΟ) ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ