blogger counter

Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015

Οι Προδότες Παρέδωσαν Τα Δωδεκάνησα Στους Τούρκους Και Δεν Μιλάει Κανείς… ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 2.5ΕΚ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

----------------------------------


ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ ΗΛΙΑΚΗ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ. 


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος 

Και ποιός να μιλήσει βρε Έλληνες, αφού όλοι τους, χρόνια τώρα σκάβουν τον λάκο της Ελλάδος; 
Ποιος να μιλήσει γαμώ τις προδοσίες τους; Που δεν ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις; Και τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος όσο και να μιλάει, όσο και να φωνάζει; 

Ένας “κούκος” δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη Έλληνες. Αλλά βλέπετε οι υπόλοιποι αρθρογράφοι των αμυντικών θεμάτων, ασχολούνται με τα “γεωστρατηγικά” του κόσμου και δεν βρίσκουν χρόνο να ασχοληθούν με τις Ελληνικές προδοσίες. 

Και τώρα μέσα στην πιο κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα και με την προκλητικότητα των Τούρκων να ανεβαίνει συνεχώς στο Αιγαίο, τώρα βρήκαν οι προδότες την ώρα για να κλείσουν την 126 ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ ΜΑΧΗΣ στο Ηράκλειο της Κρήτης, που υποστηρίζει και υποστηρίζεται από τους S-300. 

Σας είπα πως αυτή η Ελλάδα δεν έχει ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Έχουμε μία άτυπη και σιωπηλή ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ, που έχουν ρίξει όλες τις μάσκες και τα προσχήματα και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΨΥΧΡΑ την Ελλάδα και τους Έλληνες. 

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Το Σύνταγμα το γκρέμισαν, το Πολίτευμα κατέρρευσε και τελειώνουν ψυχρά και την άμυνα της χώρας. 

Με το κλείσιμο της 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΨΥΧΡΑ τα Δωδεκάνησα στους Τούρκους. Έκλεισαν στο πιο στρατηγικό σημείο, την πλέον μάχιμη σμηναρχία της Ελλάδος και την μοναδική που επιχειρεί άμεσα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. 

Δυστυχώς Έλληνες εμπιστευθήκατε την Άμυνα της πατρίδας σε δόλιους προδότες. 

Γι’ αυτό σας είπα: από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με τις προδοσίες τους. Ακούστε λοιπόν τι σημαίνει για την Ελλάδα το κλείσιμο της 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου. 

Να διευκρινίσουμε για να γίνει κατανοητό από τους αναγνώστες ότι μιλάμε για μία από τις πλέον ΜΆΧΙΜΕΣ Μονάδες της Πολεμικής μας Αεροπορίας. 

Είναι δύο οι πλέον κρίσιμες Σμηναρχίες Μάχης που ελέγχουν το Αιγαίο λόγω στρατηγικής θέσης. Είναι η 135 της Σκύρου και η 126 Σμηναρχία Μάχης που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και φιλοξενεί σε μόνιμη βάση, μαχητικά αεροσκάφη F-16, εκτελώντας καθήκοντα επιφυλακής, με τομέα ευθύνης τον ιδιαίτερα νευραλγικό χώρο του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Δηλαδή ΝΟΤΙΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ- ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. 

Είναι η δεύτερη αεροπορική βάση της Κρήτης απ’ όπου επιχειρούν μαχητικά αεροσκάφη, μετά βεβαίως από την 115 Πτέρυγα Μάχης των Χανίων όπου εδρεύουν δύο Μοίρες μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block 52+. 

Εδώ να σημειώσουμε ότι η 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου υπερτερεί σημαντικά της 115 Π.Μ των Χανίων λόγω της στρατηγικής της θέσης, διότι παρέχει στους πιλότους μας πιο άμεση εμπλοκή με τον εχθρό και πολύ περισσότερο επιχειρησιακό χρόνο, λόγω της επάρκειας των καυσίμων. Γι’ αυτό και τα μαχητικά αεροσκάφη F-16 Block 52+ που επιχειρούν από τα Χανιά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο , μετασταθμεύουν και εφοδιάζονται στην 126 Σ.Μ στο Ηράκλειο. 


Τώρα που την έκλεισαν από τις 31 Ιουλίου, ουσιαστικά χαρίζουμε στους Τούρκους τον εναέριο χώρο των Δωδεκανήσων, διότι μειώνεται σημαντικά ο χρόνος εμπλοκής που θα διαθέτουν οι πιλότοι μας, αφού θα πρέπει να κρατήσουν καύσιμα για να μπορούν να επιστρέψουν στην βάση τους. Δηλαδή ή στα Χανιά, ή στη Σκύρο, ή στην Τανάγρα. Ενώ η 126 Σ.Μ. που έκλεισαν, ήταν πολύ κοντά στα Δωδεκάνησα και έδινε μεγάλο πλεονέκτημα στους πιλότους μας και στον χρόνο εμπλοκής τους και στον άμεσο ανεφοδιασμό τους. 

Αυτή η Σμηναρχία Μάχης ήταν ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ για τους Τούρκους, γι’ αυτό και επιχειρούσαν συνεχώς φωτογραφήσεις της. 

Ο λόγος ήταν η στρατηγική της θέση, η μεγάλη δυνατότητα της βάσης για φιλοξενία και εφοδιασμό πολλών μαχητικών, αλλά και η ισχυρή θωράκιση που διαθέτει, από την εγκατάσταση του ρωσικού αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος S-300PMU-1. 

Με λίγα λόγια ήταν η πιο αντιαεροπορικά θωρακισμένη βάση, στο πιο στρατηγικό σημείο για τον ελέγχο του νοτιοανατολικού Αιγαίου, με δυνατότητα φιλοξενίας και εφοδιασμού μεγάλου αριθμού μαχητικών. 
ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΣΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. 

Έπεσε η αυλαία και κατέβασαν την σημαία της 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου. 

Η τελετή αναστολής λειτουργίας της 126 Σ.Μ. του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιουλίου το πρωί, με την παρουσία του προδότη Αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου Χρήστου Βαΐτση και του προδότη Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου, σε κλειστό αεροπορικό κύκλο, με το περιεχόμενο της συζήτησης στα πηγαδάκια που στήνονται, να είναι το ερώτημα «τι θα γίνει την επόμενη ημέρα στην Πολεμική Αεροπορία στο Ηράκλειο» αλλά και το «πως έφτασαν τα πράγματα ως εδώ”. 
http://www.ekriti.gr/%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%B8%CF%8C%CE%BD-%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-126-%CF%83%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF

Η Απάντηση στα ερωτήματα είναι μία. ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ και τα πράγματα έφθασαν ως εδώ, με αποφάσεις των Ελλήνων ΠΡΟΔΟΤΩΝ , που τους πληρώνουν οι Έλληνες, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. 

Δεν σεβάστηκαν οι προδότες ούτε την ΘΥΣΙΑ και την μνήμη του Σμηναγού ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ, που γι’ αυτήν την βάση θυσιάστηκε. Γιατί την ώρα που τον χτύπησαν, στεκόταν κάτω από τον Τούρκο και τον εμπόδιζε να φωτογραφίζει αυτή τη βάση και τους S-300, ενώ φωτογράφιζε αυτός τα κατασκοπευτικά συστήματα του τούρκικου μαχητικού. 

Αυτή την Αεροπορική μας Βάση έκλεισε ο ΚΑΜΕΝΟΣ και οι άλλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και παρέδωσαν τα Δωδεκάνησα και όλο το νοτιοανατολικό Αιγαίο στους Τούρκους. 

Και το ερώτημα που θέτω εγώ είναι ένα: Από που αντλούν δύναμη τρείς προδότες, για να μπορούν να κλείνουν πολεμικά αεροδρόμια και να ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ την άμυνα της χώρας; 

ΑΠΟ ΠΟΥ ΓΑ@@@Ω ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ;;;;; 
Μπράβο ρε ……. ΕΛΛΑΔΑ.!!!!! 
ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ και μεγάλο ταλέντο στην…. ΠΡΟΔΟΣΙΑ.!!!!! 

Ιωάννης Λαμπρόπουλος 
συγγραφέας-ερευνητής 
giannis_lampropoulos@yahoo.com 

ΠΗΓΗ: 
http://hellasforce.com/2015/08/08/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CF%89%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B1-%CF%83/
-------------------------------------------------------------


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ Η 126 ΣΜ ΕΧΕΙ ΤΑ F- 16 Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΕΧΩΡΙΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΤΑ F1
http://www.haf.gr/el/structure/units/ata/units/126sm.asp

ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΛΑΘΟΣ Ο Κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 300ΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ) ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΜΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΦΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ  ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ" ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ"  ΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:


ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΠΑΥΞΑΝΑΝ ΚΙΟΛΑΣ !!!  

ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΠΕΡΙΣΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ ( http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2013/06/134-151.html ), ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ "ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ" ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΥΓΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ  ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ !!

ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΗΤΟΙ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΛΕΟΝ !!!  
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!


ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΡΟΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΗΔΗ 10.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΚΡΙΣΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ!!! 

Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΔΙΚΑΖΕΤΕ 1Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ  ΟΣΟΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΟΛΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ  ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΞΩ , ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΓΑ.ΔΑ.  ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΜΑΣ!! 

ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΑ!!! 

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ :

Ο.Ε.Α. προς 10.000.000 νεοελληνες! Δεν υπαρχουν 10.000.000 κελια! ..ξυπνηστε
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2012/04/10000000-10000000.html


Υ.Γ.:

2.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ:


ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ : http://www.kontranews.gr/images/palaioteres-ekdoseis/kontra_news/2015-08/08-08-15.pdf

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΖΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ :

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ :

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΠΕΝΑΙΒΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ;;;

ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ : 


Ο.Ν.Ε.ΕΙΔ.Δ.ΔΟΣ.Σ

ΠΡΟΣ
ΟΜΑΔΑ ΝΕΟ-ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΩΝ, ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,
http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2014/07/blog-post_8.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ