blogger counter

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΓΟΥΑΝ. --- ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ - ΣΙΝΑ

*** ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. "ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ - ΣΙΝΑ" ***

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΓΟΥΑΝ.

Η Ο.Ε.Α. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ , ΛΟΓΩ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ  ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ)  ΜΕΤΑ ΤΟ 2023, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Η  Ο.Ε.Α, Η ΚΙΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ’’ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ’’ ΤΟ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ , ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι , ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΟΥΑΝ. 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΗΤΟΙ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΥΨΟΥΣ 13,1 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ,  ΗΤΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΥΨΟΥΣ 12 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠ.Ε.Ι, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι.
ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΙΝΑ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΟΥΑΝ, ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠ.Ε.Ι., ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ :

1) ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠ.ΕΙ , ΚΑΙ ... 

2) ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ , ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι ΘΑ  ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΓΟΥΑΝ. 

ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ‘Η ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ‘’ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ’’ , ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. , ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ , ΑΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΟΣ , ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΧΡΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥΣ.

ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΠ.Ε.Ι (ΔΥΣΕΩΣ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι , ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ "ΗΠΑ" ΤΡΑΜΠ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ  ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΙΡΟΛΟΓΟΥΝ ΔΙΑ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΓΟΥΑΝ . ΕΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ (ΗΠ.Ε.Ι.) ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ , ΤΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΟΥΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. 

ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α , ΟΥΤΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΔΗΜΑΡ , ΚΑΙ ΝΔ+ΠΑΣΟΚ ΑΦΗΣΑΝ ΑΣΥΔΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ , ΗΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ ΔΑΣΜΟΥΣ  ΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε , ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ , ΚΛΠ.

ΕΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ "ΗΠΑ" , ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΞΩΝΕΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΩΝ "ΗΠΑ" , ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΑΞΩΝΩΝ ΛΟΡΔΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ "ΗΠΑ" , ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΤΗΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ "ΗΠ.Ε.Ι." , ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΙΣΧΡΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ "ΗΠΑ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ!
ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ , ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. 

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΛΟΓΩ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥΣ , ΛΟΓΩ ΑΘΛΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΡΑΣΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.

ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΓΙΑΝΝΗΣ,  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΤΗΛ:  6983657954.


ΣΧΕΤΙΚA LINKS:

Grexit και "China Crash" απειλούν την παγκόσμια οικονομία - Γιατί καταρρέει η κινεζική κεφαλαιαγορά με 3,2 τρισ.δολάρια απώλειες

Ο.Ε.Α. ΓΙΑ CHINA CRASH

Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΑΙ ΔΥΣΕΩΣ) ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΡΑΧ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΚΙΝΑ

ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ