blogger counter

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ. ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΩΝ ΜΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟΥ

Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΙΩΝ - ΣΕΝΤΑΪ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ - ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ (ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ) ΠΡΙΝ 13500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΦΙΞΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ - ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ Η ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ/ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ + ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ (ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ (ΒΛ. ΤΑΛΜΟΥΔ, ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΤΑ 200.000.000 ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ (ΚΙΝΕΖΩΝ) ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ)

ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΤΟΥ Ή ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η Ο.Ε.Α. ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΠΑΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ. ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΩΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ.
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΘΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΖΗΛΟΣ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΚΑΗΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΘΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ) ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΗ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ  ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.
ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΞΑΦΝΙΚΗ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ !!!
ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ.
ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΩΣΙΑΣ + "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΩΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ "ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΟ 666" ΤΟΝ "ΑΝΑΚΤΑ" "ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ" ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ (Ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΝ "ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ" ΤΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΣΧΑΣ).
ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΤΟΥ "ΝΕΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 666" ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΣΟΥΦΙΣΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΣΟΦΙΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ.
ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 ΩΣ "ΣΗΜΑΙΑ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΕΩΣ "ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ"  (ΚΑΗΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΘΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ) ΠΡΟΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΒΑΣΤΡ ΠΟΥ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 = ΙΗΣΟΥΣ.
ΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΩΣ "ΝΕΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 666" ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΕΣΣΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ. Η ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΟΡΙΖΕΤΕ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ (ΒΛ. ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ Ο.Η.Ε.)
ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑ - ΙΣΛΑΜ - ΚΙΝΑ) ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ" Ή "ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΟ 666".
ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ..
ΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ "ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ Ή Ρ.Ι.Κ. 888 (ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜ - ΚΙΝΑ 888)
ΚΗΡΥΞΗ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ "666" ΣΕ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΟ ΤΣΙΠ - ΡΑΔΙΟΠΟΜΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑ BARCODE 666 ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ - ΦΑΡΜΑΚΑ - ΝΕΡΟ ΚΛΠ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ 666 ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666, ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ.
ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΣΘΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ" ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΟΙ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜ - ΚΙΝΑΣ) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ" Ή "ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΟ 666" ΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΟΜΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
ΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΤΖΙΧΑΝΤ!!!
ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. 888 = (ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟΣ "ΙΗΣΟΥΣ" ΒΛ. ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 = ΙΗΣΟΥΣ) ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ.
ΤΡΙΤΟΓΕΝΗΣ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ : ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ.
ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
ΧΙΛΙΕΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΕΝΤΑΪ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΤΖΕΗΝΤ - ΙΟΥΔΑ.

Υ.Γ. ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΡΑΧ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2023 ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ. 
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΕΤΕ, F-16 ΚΑΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΡΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΕΡΕΞΟΠΛΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ.
ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΙΣΗ!!!

ΔΥΝΑΜΙΣ!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο.Ε.Α. ΓΙΑ CHINA CRASH

ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Ο.Ε.Α.: ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ 666 ΚΑΙ ΣΤΟ "ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ" ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ"!

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ

777(KOREA) ΩΣ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 666(ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ - ΔΥΣΗ) ΣΕ 888(ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΑΣ: ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ