blogger counter

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΦΟΔΡΑ ΧΟΛΩΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !! ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΤΑΣΗ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΚΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ "ΚΕΡΒΕΡΟΣ" ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ (http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2015/07/blog-post_60.html), ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 2-3 ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΕΣ ΑΙΜΟΜΙΚΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΔΕΚΑΦΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ (ΒΛΕΠΕ: ΑΓΓΛΟΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ)..ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΣΑΞΟΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ (ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ "ΓΙΟΥΝΑΝ" ΑΠΟ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ) ΚΑΙ ΑΡΑ Ο "ΥΙΟΣ"(ΕΒΡΑΙΟΙ) ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΝ "ΠΑΤΕΡΑ"(ΚΙΝΕΖΟ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. 

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΙΟΥΔΑΙΟΣ" ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ - ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΛΕΞΗ "ΤΖΕΗΝΤ" Ή "ΤΖΙΟΥΝΤ" Ή "ΙΟΥΔΑΣ" (JADE - JUDE - JUDAS) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΤΑΟΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕINAI ΜΙΑ AKOMA ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΣΑΞΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ-ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ "ΚΟΡΕΑΣ 777" ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ "ΚΟΡΕ" Ή "ΚΟΡΕΣ" (ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟ).

ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΑΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ "ΑΒΡΑΑΜ" (ΔΟΛΙΩΣ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟ) ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΗΤΑΝ "ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ" ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΧΑΝ ΤΗΣ ΧΑΒΡΑΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ Ή ΤΖΕΗΝΤΑΙΩΝ" ΚΑΙ ΕΞΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ ΟΥΡ Ή ΟΥΡΓΚ Ή ΟΥΡΓΚΑ (ΟΝΟΜΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ) ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΡ ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΝ ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ Ο ΣΙΝ Ή ΣΙΩΝ ΤΗΣ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ) ΣΕΛΗΝΗΣ. ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΣΙΝ=>ΣΙΩΝ=>ΣΙΝΑ=>ΚΙΝΑ, ΕΞΟΥ ΚΑΙ "ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ", ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ "ΣΙΝΑ" ΟΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΣΙΝ-ΣΙΝΑ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΓΙΑΧΒΕΧ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΥΠΕΡ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ "ΘΑΥΜΑΤΩΝ" ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΥΣ ΕΝΤΡΟΜΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥΣ. 
Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΩΣΤΕ ΕΝΩ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ (ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ", ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ..."ΚΑΛΟΙ" ΚΙΝΕΖΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Ο "ΥΙΟΣ"-ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΤΟΝ "ΠΑΤΕΡΑ"-ΚΙΝΑ, ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΠΑΝΤΑ)

ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ O.I.T.C., Ο NEIL ΚΕΕΝΑΝ KAI O ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ RAY DAM, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ (DRAGON FAMILY).
ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΡΦΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ...ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΣΕ ΕΡΠΕΤΙΚΕΣ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ) ΔΡΑΚΟ-ΧΕΛΩΝΕΣ...ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ!!!!

Πολιτικοί απατεώνες τάζουν καταπιστεύματα και βάζουν υποψηφίους δημάρχους να ορκίζονται!!!

Ο Σώρρας ομολογεί ότι η απάτη του είναι ίδια με την OITC και τον Ray Dam

Η Κολοσσιαια Συμπαιγνια Πισω Απο Τον Σωρρα
Πως μπορείτε μονοι σας ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ να ξεσκεπασετε την κομπινα του Σωρρα

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΟΥ LUCIS TRUST Ή LUCIFER TRUST (= "ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΑΣ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ = ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΜΥΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΙΒΕΤ) ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ Ο.Η.Ε. (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Η.Ε. = Ο ΚΙΝΕΖΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΚΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ)
(ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ)

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΛΦΕΙΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ο ΟΡΟΣ "ΕΛΛΑΝΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ "ΕΨΙΛΟΝ" ΜΑΣΩΝΟΙ ΟΠΩΣ Π.Χ. Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, Ο ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ, O ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΗΣ END-666 ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α .

Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΝΕΟΠΡΟΒΑΤΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΥ LUCIFER TRUST ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ Ο.Η.Ε.

ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 12:01
Lucis Trust – Παγκόσμια Ημέρα Επίκλησης – 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΕΔΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ...

ΝΟΗΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 00:00:01 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 2 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΥΞΗ ΓΙΑ "ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ - ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ" . ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ "ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ" Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑ-ΣΚΟΤΑΔΟ ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΩΣ!!! (ΑΡΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΘΙΒΕΤΙΑΝΙΚΗ ΘΕΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ LUCIFER TRUST)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ LUCIS TRUST ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΔΩ:

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΤΕΡΝΑΣ, ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΟ «ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ» ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ «ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ»,ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΙ Ή ΜΑΡΞ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΩΝ,ΩΣ ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΔΟΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΩΣ ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΔΟΣ-ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΟΣ,ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ-ΗΛΙΩΝ-ΠΛΑΝΗΤΩΝ (ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «ΦΑΕΘΩΝΟΣ» ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΑΝΗΤΩΝ «ΑΡΕΩΣ» ΚΑΙ «ΔΙΟΣ») ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ-ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΗΤΟΙ ΤΟΥ «ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ» (ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.).-
ΤΟ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΤΟ «ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΔΥΣΜΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΕΣ-ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.
ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΔΕΚΑΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ,ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΓΙΑ (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ) ΓΡΑΦΗ»-«ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ»-«ΓΕΝΕΣΙΣ ΄Γ 15» ΟΠΟΥ «ΟΦΙΣ»=ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ=ΔΙΑΣ, «ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ»= ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ «ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ»=ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ,ΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΗΣ «ΕΥΑΣ» Ή «ΛΕΒΑΣ» Ή «ΛΕΒΑΝ» Ή «ΣΕΛΗΝΗΣ» Ή «ΑΝΩ ΣΙΩΝ»: «ΘΑ ΘΕΣΩ ΕΧΘΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΦΙ (ΔΙΑ-ΖΕΥ) ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ («ΑΝΩ ΣΙΩΝ» Ή «ΣΕΛΗΝΗ»),ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ (ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ («ΣΕΛΗΝΗΣ» Ή «ΛΕΒΑΝ» Ή «ΕΥΑΣ»,ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ).ΕΣΥ (ΔΙΑΒΟΛΕ-ΔΙΑ) ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥ (ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΓΥΝΑΙΚΟΣ»),ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ),ΚΑΙ ΑΥΤΟ (ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ,ΗΤΟΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ) ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ (ΗΤΟΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ).-

ΔΙΚΑΙΩΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ: ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο "ΟΦΙΣ-ΣΑΤΑΝΑΣ-ΔΙΑΒΟΛΟΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙOΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟΣ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ) ΘΕΟΣ ΔΙΑΣ;;;

ΔΙ ΟΣΟΥΣ ΕΞ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ,ΙΔΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΟΓΓΟΛΟ-ΚΙΝΕΖΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ,ΚΑΙ ΤΟΥ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ» ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Β΄ 12-13» : «ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ (Μ.ΑΣΙΑΣ) ΓΡΑΨΕ : «ΑΥΤΑ ΛΕΓΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΜΦΙΤΟΜΟ-ΔΟΣΤΟΜΟ ΑΙΧΜΗΡΟ ΞΙΦΟΣ: ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ, ΟΠΟΥ (ΕΙΝΑΙ) Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ...»

Ο ΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΠΕΡΓΑΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟ «ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ», ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟ ΤΟΥ 9.600 ΠΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Η ΠΕΡΓΑΜΟΣ ΗΤΑΝ Η ΓΗΙΝΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΤΡΕΥΟΜΕΝΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ «ΘΕΟΥ») ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΕΛΘΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ «ΑΡΜΟΝΙΑΣ» ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ».-

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΙΕΡΟ - ΒΩΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ:
(ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕΤΑΛΑΧΘΕΙΣΑ ΣΕ ΙΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ/ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ - ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ)

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΩΔΥΝΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!)

«ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ» ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΗ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ:

ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙ ΕΠΟΧΗΣ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΚΑΙ ΙΧΘΥΟΣ Ο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΑΤΥΧΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΣΥΖΕΥΞΗ ΚΡΟΝΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ (ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΗ) ΤΗΣ ΡΟΠΗΣ 666 ΜΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΟΠΗΣ 888 ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ 888-666 ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙ ΝΕΟ ΧΡΥΣΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ (ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ) ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ - ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΙΝΑ - ΚΙΝΑ" ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΧΙΛΙΕΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888 ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ + ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΣΕΙ ΑΠΥΘΜΕΝΑ Ο ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ" ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΟΙ ΝΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ "ΘΕΟ ΓΙΑΧΒΕΧ ΠΑΤΗΡ" ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΩΣ "ΘΕΟ ΓΙΑΧΒΕΧ ΥΙΟ" ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ "ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ" ΦΕΡΕΛΠΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ Θ' ΖΑΧΑΡΙΑ)  .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΑΠΛΑ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ Η ΘΝΗΣΚΟΥΣΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ HONG ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΑΓΟΙ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ (ΑΟΑ + ΟΤΟ + ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) ΧΟΛΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ (ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.) ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΣΕ "DRANG NACH OSTEN" ΕΩΣ ΤΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΣΕ 200.000.000 ..."ΣΑΥΡΕΣ" ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ (ΚΙΝΕΖΩΝ) ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΑΡΩΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ + ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΙΘΑΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΗΨΗΣ - ΠΑΡΑΚΜΗΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ - ΑΔΙΚΙΩΝ - ΚΛΠ...

ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΩΚΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ H O.E.A. KAI O ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΕ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ!!!
ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΤΑΣΗ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. / Ο.ΠΛ.Α - ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ - ΟΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ:

ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ - EUROGROUP ΜΠΛΟΦΑΣ GREXIT ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ EUROGROUP ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ , ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ 300 ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΩΣ ΤΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . –

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΓΙΑ 350 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΜΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ 12.000 ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ Ι.Γ.Μ.Ε , ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ . –
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΔΙΑ « ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΧΜΗ » , ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΤΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΜΟ ΟΡΥΚΤΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ . –

ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΒΟΛΟΣ . –

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ:

ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

======================

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΑΣ, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α., ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΤΑΓΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ 70 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ (ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ) "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ... ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ" ΤΟΥ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ "ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑΣ 888" ΚΑΤΩ ΚΑΙ "ΑΝΩ ΣΙΩΝ" - ΣΕΛΗΝΗΣ - ΑΜΗΝ !!!

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ Η Ο.Ε.Α. ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ «NETRINO – NASER» ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟ-ΑΡΧΑΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ: 

«ΣΆΜΑ ΤΈΕ ΣΕΕΜΩΝ ΑΠΊΞΕΕΙ ΕΣ ΣΥΜΩΝ ΠΛΆΝΗΤΑ ΟΛΈΞΩΜΕΝ ΟΛΕΤΈΕΡΑΣ ΣΙΝΑΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΤΕ ΔΑΪΝΟΥΣ ΕΞΑΣΤΡΙΣΘΈΝΤΑΣ ΕΞ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΞΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΙΝΩΝ ΥΦ’ ΕΕΓΈΤΑΝ ΣΙΩΝ – ΣΈΝΤΙΟΥ». 

Η ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ: 

«ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΗΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ»

ΔΥΝΑΜΙΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ