blogger counter

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

1500 ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ !!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ :

1500 Χ  ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 2500€ ΜΙΣΘΟ = 3.750.000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ !!!!!   ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ (12 ΜΗΝΕΣ) ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 45.000.000 !!!!!    
ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ 100.000.000 !!!   ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !!!!  ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ - ΡΟΥΣΦΕΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3!!!  

300.000.000 € ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ !!  ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ !!! ΕΔΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !! ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ !!  ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!  ΖΗΤΩ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ !!  ΖΗΤΩ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ !!  

ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ !!!! 

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΛΕΕΙ :  ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ !!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΜΑΣ...

ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ!!

30% ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

400% ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ...ΣΤΗΝ ...ΚΑΛΑΜΑΤΑ!!!!!!!

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΑΚΟΜΑ ΦΑΛΑΓΓΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ...

ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ "ΗΠΑ" NATIONAL SECURITY AGENCY ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΡΗΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΏΝ ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΜΗΛΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ Η ΥΨΗΛΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΑΣΩΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ (Α.Ο.Α. ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ HONG ΚΙΝΑΣ) ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ !!! ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΥΡΑΚΗ - (ΦΟΥΡΙΕ) ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΘΕΙΟ ΘΕΛΗΜΑ !!!! ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΘΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΖΗΛΟΣ ΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ...ΑΝΑΚΤΑ "ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ" ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ DRANG NACH OSTEN ΥΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666" ΕΩΣ ΤΗΝ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ 888 ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΣΑΓΚΑΗΣ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ιδου το σχέδιο γενοκτονίας των Ελλήνων Πελασγών το οποίο προωθείτε μέσο Βιβλίων, Τηλεόρασης κλπ…και υπερασπιζόμενο από 10.000.000 νεοελλήνων εκτός...
.... εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΛΑΓΓΙΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΣΠΙΣΤΗ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ!!! ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ 10.000.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΜΗΝΩΝ ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΝ 70.000.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΗΤΕΙΑΣ 15 ΜΗΝΩΝ !!!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΩΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΡΑΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ...ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ - ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ.

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ