blogger counter

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. , ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ , ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ , ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ , ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟΝ ΣΥΔΙΝΗ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ .

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ :

1. ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ , ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Β’ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ .
2. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ .
3. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .
4. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ .
5. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ .
6. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ .
7. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ .
8. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ .
9. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .
10. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ .

ΚΕΙΜΕΝΟ :  ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ , ΗΤΟΙ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ :
ΚΥΡΙΟΙ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. : 9009 / 20 / 150 / γ’ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΠΙΔΩΣΑΤΕ ΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ , ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΝ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑΝ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ , ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ 14 / 5 / 2015 , ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑ ΕΝΟΡΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΔΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΔΙΝΗ ΞΑΝΘΗΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 , ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΘΟΥΣΑ ΕΙΣ ΤΟ Α.Τ. ΓΕΝΝΗΣΕΑΣΑ ΞΑΝΘΗΣ Α.Τ. ΩΣ « ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ » ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ .

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕ , ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΔΗΛΩΝΩ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗ ΚΛΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ , ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ :  ΚΑΙ ΤΟ Α.Τ. ΓΕΝΝΗΣΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ , ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΞΑΝΘΗΣ , ΚΑΙ Η ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ , ΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΑΠΟ ΕΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ 48 ΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΣ , ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ 2 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΓΟΝΕΩΝ , ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ . ΕΥΘΕΩΣ ΔΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. , ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΑΣΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ 2 ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ , ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΔΙΝΗ ΞΑΝΘΗΣ . ΘΕΤΩ ΩΣ ΟΡΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΗΝ « ΚΛΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ » , ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΤΩΡΑ , ΗΤΟΙ 14 / 5 / 2015 , ΗΤΟΙ 44 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ . ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΣΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΑΙΜΑΤΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΑΠΟ 2 ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΛΑΚΤΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ . ΟΜΟΙΩΣ ΔΙΑΓΝΩΣΘΗΚΕ ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΤΕΡΝΟ . ΟΜΟΙΩΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ ΙΣΤΩΝ , ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙ 44 ΜΕΡΕΣ , ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ . ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΛΕΣΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ . ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΛΑΡΙΣΣΑΣ ΥΠΗΡΞΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΕ 5 ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΚΑΒ ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ , ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΜΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ .

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΡΟΣ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΩΔΙΚΟ 150–δ’ , ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ , ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ , ΣΤΙΣ 12 / 5 / 2015 , ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙΣ , ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΛΙΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΙΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΒΟΛΟ ΣΗΜΕΡΑ 14 / 5 / 2015 ΔΙΑ ΝΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΗ ΣΥΔΙΝΗ ΞΑΝΘΗΣ . Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΣ ΕΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΑ ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ « ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ , Η ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ή ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ » , ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ . ΟΜΩΣ , ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ΔΟΛΟ ΜΕΓΑΙΡΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ , Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΩΣ « ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ » , ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΙΡΑΣ ΝΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΘΑ ΝΑ ΕΓΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ , ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΙΤΙΕΣ , ΦΟΒΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΑΦΕΝΩΣ ΜΕΝ Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΔΙΝΗ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ , Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Α.Τ. ΓΕΝΝΗΣΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΦΑΕΡΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ :

Α. ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΥΝΕΒΕΙ .

Β. ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΑΜΟΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ , ΩΣ ΔΗΘΕΝ « ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑΣ » ΑΠΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ ΑΤΟΜΟ » .

Γ. ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ .
Δ. ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑ ΤΗ ΘΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ  Ή ΑΛΛΟΥ , ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ « ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ » .

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ 2 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΔΕΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ , ΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΔΕΜΕΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ . Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΛΥΘΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ « ΑΠΟΨΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΑΚΕΛΕΨΑΝ » . ΤΟΤΕ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ , ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 112 ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟ ΔΡΑΣΗ « 100 » ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΞΑΝΘΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΔΙΝΗ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ , ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ . ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΔΙΕΚΟΜΗΣΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙ ΞΑΝΘΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ Α.Τ. ΓΕΝΝΗΣΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ . ΟΙ ΔΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΤΕΒΕΙΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ Α.Τ. ΓΕΝΝΗΣΕΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ , ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ « Η ΚΟΡΗ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ » ΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ . ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ , ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΕΣΕΡΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ , ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕΑΣ « ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ – ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ » .

ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΕΛΕΣΑΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΡΟ 26 ΕΤΩΝ :

Α. :  ΕΝΩ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΤΟΥΣ ΝΑΤΑΣΑΣ , ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ , ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΟΙ 2 ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΔΙΕΤΟΥΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΠΑΝΔΡΑΚΗ . ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΜΕΝΟ ΑΔΙΚΗΜΑ : ΑΠΑΓΩΓΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ

Β. :   ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ . ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΜΕΝΟ ΑΔΙΚΗΜΑ : ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑΣ .

Γ. :   ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΠΙ 26 ΕΤΗ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΟΝΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑΤΑΣΑΣ , ΕΜΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΕΠΙ ΣΥΝΕΧΗ 26 ΕΤΗ , ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ , ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΟΝΗΣ ΤΟΥ . ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΝΕΤΡΕΦΑΝ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥΣ , « ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΠΤΑ » . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ . ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙ « ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ » ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΟΛΙΩΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ ΑΝΕΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ .

ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΥΝΑΦΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΝ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΣΤΗ ΣΥΔΙΝΗ ΞΑΝΘΗΣ , ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ (ΚΑΙ) ΩΣ ΑΡΧΙΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ , ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ . ΤΟ ΕΛΛΕΕΙΝΟ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΪΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΛΥΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΣΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣ , ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΥΔΙΝΗ ΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ .
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΞΑΝΘΗΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΔΙΝΗ ΞΑΝΘΗΣ ΔΙΑ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΥΔΙΝΗ . ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ : ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΩΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΟΤΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ .

ΗΔΗ Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΔΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΥΡΙΟ ΑΣΠΡΑΔΑΚΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ . ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΞΑΝΘΗΣ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗ ΣΥΔΙΝΗ ΞΑΝΘΗΣ , ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , ΔΙΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΞΑΝΘΗΣ ΕΩΣ ΒΟΛΟ , Ή ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΛΟΥΒΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΒΟΛΟ .

ΕΑΝ Η ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΕΘΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ . ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ « ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ » , « ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ » , « ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ » , ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ : ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α. , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ Π / Σ / Ο.Ε.Α. , Α.Δ.Τ. : Δ.424419 , Α.Τ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ . ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 98.36.519.54 , ΕΛΠΙΔΟΣ 12 , Ν. ΙΩΝΙΑ , ΒΟΛΟΣ .


Υ.Γ. : ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ , ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟΥ , ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΕΝΟΠΛΟ ΣΩΜΑ .

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ