blogger counter

Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΛΟΓΩ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ “ ellhnkaichaos” ,ΚΑΙ “ ellhnkaichaos2”, ΚΑΙ “ hellenandchaos”, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΤΕ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ.

ΘΕΜΑ:
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΛΟΓΩ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ “ ellhnkaichaos” ,ΚΑΙ “ ellhnkaichaos2”, ΚΑΙ “ hellenandchaos”, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΤΕ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ  Η ΓΡΑΜΜΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ.
ΚΕΙΜΕΝΟ:
ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΤΕ , ΥΨΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΕΥΡΩ, ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥΣ. Η Ο.Ε.Α ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ  ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΟΥ ΟΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ WESTERN UNION ( ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΧ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ WEST. UNION , κλπ.) , ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΕΙΣ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΩΝ. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ  ΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΣ, ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ “ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ” . ΕΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΔΕΝ ΕΜΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΜΕΣΩ WESTERN UNION ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΘΗΝΑΙ,  ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ WESTERN UNION ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΤΟΤΕ Η Ο.Ε.Α ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΩΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ. ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ WESTERN UNION ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΥΡΙΟ Δ. ΖΙΓΚΗΡΗ , EMAIL  dimitris19642001@yahoo.gr .
ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Ο ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ "ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ". ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ 2" ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ, ΩΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΙΩΔΕΙΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ  ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΥΣΧΕΡΕΙΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΝΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ. ΟΠΟΤΕ Η ΟΦΕΙΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ  ΕΙΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ Κ.Ο.Κ. ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΔΕΟΥΣΑ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΟ "ΦΙΔΙ ΑΠ'ΤΗ ΤΡΥΠΑ" ΓΙΑ ΕΣΑΣ, Ή ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ "ΟΙ ΑΛΛΟΙ" ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ (ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΗΘΙΚΗ ΤΙΜΗ), ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ. ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΠ'ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ( ! ! ! ). ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΤ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ, ΚΑΤ'ΑΝΑΓΚΗΝ ΛΟΓΩ ΠΛΗΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Ή ΑΛΛΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ Ή ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΙΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ... ΠΡΑΞΑΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ