blogger counter

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α/Ο.ΠΛ.Α ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α/Ο.ΠΛ.Α ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ  ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ...
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ....

ΑΠΟ ΤΙΣ 21/7/14 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 31/7/14 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ‘Η ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΛΟΓ/ΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 6040-124925-588 ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α , ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓ/ΜΟ ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ : 361-002101-133011, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΒΟΛΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΦΡΑΓΜΑ , ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΒΟΛΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 21/7/14 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓ/ΜΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ο.Ε.Α ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ” ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ2” ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΜΑΙΛΣ : “ dimitris19642001@yahoo.gr” ΚΑΙ “ prometheaneuropa@gmail.com”.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ,
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α/Ο.ΠΛ.Α , ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ.ΓΙΑΝΝΗΣ.


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ 1 :

Afroditi Kypraiou

1.ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ,ΣΤΙΣ ΓΛΏΣΣΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΒΑΣΤΡ, ΒΑΣΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, Η ΝΑ  ΑΝΑΘΈΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΈΞΟΔΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ  ΝΑ ΑΠΟΣΤΈΛΛΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΕΣ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΆΖΕΙ ΣΕ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ (ARMAGEDON STOP). ΒΑΣΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΙΑ-88,72ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ,ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ Γ,Δ ΤΗΣ ΟΕΑ,Η ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΊΔΕΙΑ ΣΤΟΩΝ,ΚΑΙ ΤΟ Ε-ΒΟΟΚ,Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ  Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ.

2.ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΝΑ ΕΚΤΥΠΏΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ  ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ (ΛΕΙΖΕΡ) ΝΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΟΎΝ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΠΥΡΑΛΟΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΛΑΝΗΣ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙΣ ΟΕΑ.

3.ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΟΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΟΕΑ ΩΣΤΕ Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΟΝΤΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ .

4.ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΤΑΡΟ  ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΑΝΙΣΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΓΙΓΑΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΦΕΡΕΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 7+ΔΙΣ ΕΤΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Α ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΣΙΝ ΣΙΟΝ ΣΕΝΤΑΗ ΣΚΑΤΑΗ  ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ 9680 ΠΜΧ


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ  2:Αγαπητοί φίλοι ,

 Διαβάζω σε διάφορες ιστοσελίδες την πρόθεση κάποιον να ιδρύσουν «φιλορωσικό» κόμμα στην Ελλάδα και δεν γνωρίζω αν πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ. Να χαρω διότι ως Έλληνες όντως έχουμε μια συμπάθεια προς τους Ρώσσους ή να λυπηθώ καθότι βλέπω πάλι την ιστορία να επαναλαμβάνετε και να μην μαθαίνουμε από τα λάθη μας…..

 Θα χωριστούμε πάλι σε «φιλογερμανούς», «φιλορώσσους», «φιλοεγγλέζους» ξεκινώντας πάλι έναν νέο κύκλο διχασμού και εσωτερικών αντιπαραθέσεων; Ο Β. Λεβέντης σε μια συνεντευξη όταν ρωτήθηκε με ποιες δυνάμεις να συνταχτουμε απάντησε: “ Ούτε με τους μέν ούτε με τους δε! Είναι καιρός να σταθούμε στα πόδια μας.»

Όντως, δεν υπάρχουν φιλίες αλλα συμφέροντα. Την υποτελή στάση μας να ακολουθούμε σαν πιστά σκυλάκια τους Ευρωπαίους και το ΝΑΤΟ την πληρώσαμε πολύ ακριβά. Ήρθε λοιπόν η ώρα να γεννηθεί ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ από αγνούς Έλληνες πατριώτες όπως οι συμμαχητες των φιλικών ιστολογίων αλλα και των αναγνωστων του ιστολογίου EΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ. Ο λόγος της Ο.Ε.Α πρέπει να βρεί στέγη, οι αναρτήσεις της για τα φλέγοντα ζητήματα και προβλήματα του Ελληνισμού αλλα και ολόκληρου του πλανήτη πρέπει να γίνει ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ και οι θέσεις αλλά και οι προτάσεις της να φτάνουν σε πολύ μεγαλύτερο κοινό από τους λιγοστούς αλλα ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ πλέον Έλληνες του διαδικτύου! Εκει έξω υπάρχουν εκατοντάδες λιοντάρια εν υπνώση τα οποία δεν γνωρίζουν από ιντερνετ και μπλογκς. Μια αξιόλογη προσπάθεια δημιουργίας ενός τέτοιου κόμματος, Ανδρομέδια Ελλάδα Πατρίδα, δυστυχώς δεν καταφερε να ξεπεράσει την φάση του σχεδιασμού και όλοι νομιζω καταλαβαίνουμε τον λόγο γιατι. Γνωρίζω είναι δύσκολό το εγχείρημα απλα το θέτω υπόψιν σας για προβληατισμό.

Να στε καλά
ΚΕΡΒΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ