blogger counter

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

ΥΨΩΜΑ 731

ΝΕΑ ΕΙΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.


                                                     ΜΑΡΤΙΟΣ  2014


                          ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠ ΑΡΙΘ.  5ΥΨΩΜΑ 731

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.....ΔΕΝ ΤΗ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥ ΥΨΩΜΑΤΟΣ 731 ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ  ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ,ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ  ΤΗ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΜΕΝΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΣΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΥΨΩΜΑΤΑ.
ΤΟ ΥΨΩΜΑ 731 ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ!!!. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΟΝΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΙΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΚΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ 5000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ....ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ/ΕΦΕΔΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΒΛΕΠΕ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ SEEBRIG ΛΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΛΟΙ ΕΚΡΥΒΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!).
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ-ΣΙΝΩΝ ΟΛΕΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ..........ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΙ .
Η ΑΤΛΑΝΤΕΙΑ ΜΕΔΟΥΣΑ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....... ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.


 
(Απόγευμα): … Εις τας 6.30’ αρχίζει βομβαρδισμός επί των υψωμάτων 731 και 717 και μετ’ ολίγον νέα επίθεσις των Ιταλών και κατά των δύο πλευρών του υψώματος 731, δηλαδή εναντίον και των δύο Λόχων μου. Και η επίθεσις αυτή απεκρούσθη με βαρυτάτας απωλείας διά τον εχθρόν.(Βράδυ): Προς το εσπέρας νομίζουν ότι θα κλονίσουν το ηθικόν των στρατιωτών μας, ρίπτουν δι’ αεροπλάνων χιλιάδας προκηρύξεις, καλούν τους στρατιώτας μας να ρίψουν τα όπλα και να σπεύσουν να παραδοθούν… Αι προκηρύξεις αυταί μόνον γέλωτας προσέφερον εις τους ηρωικούς οπλίτας.Και η δευτέρα ημέρα της επιθέσεως έκλεισε με την απόλυτον διατήρησιν των θέσεών μας επί του υψώματος 731, καθώς επίσης και το δεξιά μου ΙΙΙ Τάγμα επί του υψώματος 717…».
ALBANIKO METOPO2

e-amyna.com/2014/03/09/9-μαρτίου-1941-το-ύψωμα-731-ανασκάπτεται-αλλά/#more-2042
 http://e-amyna.com/
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΟΥ ΠΑΜΕ ,  ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
ΔΥΟ (2) DVD ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ 3.855 ΑΡΧΕΙΑ ΣΕ 433 ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ.
ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ (2) DVD 50 ΕΥΡΩ. 
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΓ/ΜΟ ALPHA BANK:
1) ALPHA BANK
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΓΚΙΡΗΣ - DIMITRIS ZIGIRIS
IBAN:  GR27 0140 3610 3610 0210 1133 011
BIC:  CRBAGRAA
ΚΑΙ:
2) PIRAEUS BANK
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΓΚΙΡΗΣ - DIMITRIS ZIGIRIS
ΙΒΑΝ: GR3301710400006040124925588
BIC : PIRBGRAA
ΚΟΛΟΣΙΑΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Γ' Π.Π ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ.----

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ