blogger counter

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!
ΝΕΑ , ΕΙΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΒΟΛΟΙΩΛΚΟ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014
ΒΟΛΟΣ 20/2/2014
ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠ’ΑΡΙΘΜ. 3 , ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!


ΠΡΟΘΕΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. : ΑΝΤΙ ΔΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Η Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ , ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ , ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ._

ΚΕΙΜΕΝΟ :

ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ….. ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΗ ΥΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ.
ΣΥΓΚΡΙΝΩΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΥΦΕΚΙΩΝ ΕΦΟΔΟΥ. ΕΙΚΟΝΕΣ 1 ΚΑΙ 2.


ΕΙΚΟΝΑ 1
ΕΙΚΟΝΑ 2

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΕΜΙΣΤΗΡΟΣ (ΒΑΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ). ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΝΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΎΡΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΒΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Μ-16 ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΑΥΤΟΥ (ΕΙΚ. 3). ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΗΚ-416 ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ TAR-21. ΣΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΤΟ Μ-16 Μ4 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΜΠΛΟΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΗΚ-416. ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΒΕΛΓΙΚΟ SCAR, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ Μ-16. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡ0 ΟΠΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΣΤΟ Μ-16. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΜΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΠΤΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ !!!ΕΙΚΟΝΑ 3


ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΦΕΚΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΛΟΓΩ ΦΟΡΗΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 75% ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΑΥΤΑ.
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΕΦΟΔΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΘΗΝΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΙΚΟ DRAGUNOV. ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ ΚΑΙ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ PSG-1 ΚΗΦΕΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΦΕΚΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΩΝ G-3 SG-1. ΟΙ ΔΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ INTERVENSION 200 MILITARY, ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ PSG-1 ΚΗΦΕΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ 20% ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ. ΕΙΚΟΝΕΣ 4 ΚΑΙ 5.ΕΙΚΟΝΑ 4


ΕΙΚΟΝΑ 5
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΤΥΦΕΚΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΥΛΙΚΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ BARRET 0,50 in ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ISTIGLAL ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑ.. ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΠΛΟ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ !!! ΑΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΕΙΚΟΝΑ 6.


ΕΙΚΟΝΑ 6

ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ. ΑΠΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΕΝΩ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗ ΜΙΖΑ, ΤΗ ΜΑΣΑ, ΤΟΝ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ !!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ.
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΩΣ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΠΕΡΙΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ (ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ν΄ΑΓΟΡΑΣΕΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΣΚΟΙΝΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΙΟΥΔΑΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ: «ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΝΗΜΑΤΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ».
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ;;;
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ Ν΄ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ «ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ» ΜΕ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΑΣ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ Η ΜΕ ….ΓΟΒΑ…. ΣΤΙΛΕΤΟ ;;;
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΤΕΝΟΝΤΑ !!!

«ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ»

ΤΕΛΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.---

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ