blogger counter

Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΡΙ ΜΑΣΩΝΟ ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ Ο ΛΟΓΟΣ!! ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΜΠΟΥΣΙΝΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΡΑΨΑ!


ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΣΙΝΤΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣΙΝΤΟ!!!  
ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΩΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΠΡΟΔΟΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ 2007!!! (ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ)  ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ Ο ... ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ!

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΜΠΟΥΣΙΝΤΟ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΤ 'ΑΥΤΟΥ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ Ο ΓΛΙΤΣΑΣ!

ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ (ΣΤΗΜΕΝΗ) ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΝΑ "ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ"!!!

ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ, ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ,  ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ! 

- ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!

- ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

- ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ''ΠΑΤΡΙΩΤΗ'' ΒΥΖΑΝΤΟΛΑΓΝΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ (ΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ)!!!

- ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΔΕΞΙΑ ΕΛΙΑ"!!!


ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΑΝΑΣ ΓΙΕ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΔΕΞΙΑΣ ΕΛΙΑΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ  "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΙΔΕΛΟΓΙΕΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΦΑΓΟΜΑΡΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΛΗΡΗΣ ΑΦΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ!

ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΗΣ ΟΚΑΣ , ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;;; ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ;;;ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΛΙΚΙΑ ΓΛΟΙΩΔΗ ΤΥΠΕ.
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΕΤΣΙ;;;ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ  ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ!! ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ;;;;  

ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ "EXTRA 3" Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 00.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!  ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΙ ΥΜΝΕΙ ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΘΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΗΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΧΑΡΤΟΥ ΓΗΣ!!!

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ;;;;  ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΘΙΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΘΦΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΘΕΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΑΤΖΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΩΝ ΤΑΧΑ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΟΥΝ ΩΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ;;;

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΥ 0.25%  ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ - Δ.Ο.Λ.ΕΝΩ Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ) ΕΝΩ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΜΠΟΔΙΑ!!!   ΑΡΑ ΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΛΑ;;;;  
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΒΡΩΜΑΕΙ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ !! 
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΤΩΝ ΤΑΧΑ "ΑΝΤΙΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΩΝ, ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ, ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ, ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ "ΨΕΥΔΟΑΝΤΙ...."  ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ "ΚΙΧ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ!!  ΓΙΑΤΙ;;; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ!! ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ!!

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ" ΚΑΙ "ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΗΛΙΕΣ" ΚΑΙ "ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΩΝ ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΟΝΟΛΑΓΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΨΙΛΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ !!! 

ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ;; ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΩΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ!!  


ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!!!

ΟΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ!!

ΠΡΑΞΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΒΙΩΣΤΕ!!Δεξιά Ελιά – Ο Πολύδωρας καλεί Καμμένο, Καρατζαφέρη, Ζώη και Νικολόπουλο

Άνοιγμα Πολύδωρα προς... νεοναζί

Στην αντεπίθεση ο Πολύδωρας: ''Έπραξα το καθήκον μου - Φοβεροί σεισμοί ρημάζουνε το παν!''

Το ραντεβού Βύρωνα - Φράγκου έχει ανάψει φωτιές


Το ραντεβού Βύρωνα - Φράγκου έχει ανάψει φωτιέςΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ 2 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΜΑΣΩΝΟ  ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ 2007

2. ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΩΝ 2007.

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΟΕΝ ή ΚΟΗΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΑ, ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΩΔΕΚΑ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ “
GANADAIR”, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Η ΟΛΥΜΠΙΑ, ΚΑΙ Η ΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ 70 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ “ALPHA”, ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΚΟΕΝ-ΚΟΗΣ ΚΑΤΕΠΡΟΔΩΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ
 ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΕΝ-ΚΟΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ, ΑΡΚΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ: “ΜΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ”, ΩΣ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΑΛΘΑΚΑΣ – ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

...... ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

3. ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΩΝ 2007.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2007, ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΝΤΙΜΩΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΠ ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ “
UCK” ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ “ΤΑΞΙΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ-DANILO” ΕΒΡΑΙΟΑΛΒΑΝΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΤΟΥ “UCK” ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΒΑΖΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ.

ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΡΡΑΝΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗΣ, ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ., Η ΕΒΡΑΙΑ ΥΠ/ΕΞ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ή ΜΠΕΝ – ΣΑΛΟΜ, ΚΑΙ Ο ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ
 ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ, ΕΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ “UCK” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΙΝΗ.


--------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΡΑΨΑ:

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!! ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΤΑ 99.9% ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΚΥΡΙΩΣ «ΤΟ» ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΟΥ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ