blogger counter

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΒΑΖΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΨΕΥΔΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.300οι ΕΛΛΕΙΝΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,

ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ, ΚΟΙΝΩΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

ΩΣΤΕ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΑΣΟΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΛΑΜΑΝΟ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΩΣ ΤΟ ...«ΤΣΑΚΑΛΙ» ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ «ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟΣ ΓΑΜΙΑΣ» ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!

ΠΟΥΣΤΗ ΑΛΑΜΑΝΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΕΝΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΝ ΣΤΟΑΙΣ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ 3000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΑΓΧΟΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑΤΑ, ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΛΟΓΙΚΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ:

ΨΥΧΕΣ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΣ «ΚΟΛΑΣΗΣ» ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΩΣ - ΑΝΕΥ … «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_16.html

ΗΔΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΣΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΘΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΑ, ΜΑΛΛΟΝ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ._

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΒΟΛΟΥ – ΛΑΡΙΣΗΣ – ΚΑΙ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ «ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΓΝΩΣΗ».

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΓΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΕΚΠΟΜΠΩΝ «QQ – NASERS» KAI «HEAVY – NETRINO – NASERS» ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΟΙΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ – ΠΕΛΑΣΓΟΙ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ._

ΠΑΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΤΗΝ … «ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΟΘΕΙ «ΕΞΩΘΕΝ» ΚΑΙ «ΕΣΩΘΕΝ», ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑΣ._

----------------------------------

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://directnews.gr/greece/17224-o-dendias-o-adelfos-ths-gkerekou-kai-o-alvanos-kakopoios.html  ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ Η Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ:

Ο Δένδιας, ο αδελφός της Γκερέκου και ο Αλβανός κακοποιός

Επειδή η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ εξακολουθεί να κοιμάται… τον ύπνο του δικαίου -γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι...
με σκοπιμότητα συγκαλύπτει το σκάνδαλο στην Κέρκυρα με τον Αλβανό κακοποιό Stefan Kolonja, που είχε αποκαλύψει το directnews.gr (διαβάστε εδώ)- απευθυνόμαστε προσωπικά στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια που εκλέγεται μάλιστα στο νησί, ζητώντας απαντήσεις στα εξής απλά ερωτήματα:
α) Ποιος αστυνομικός της Ασφάλειας Κέρκυρας και για ποιο λόγο επέτρεψε στον αδελφό της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ,Άντζελας Γκερέκου, να επισκεφθεί στα κρατητήρια τον Stefan Kolonja, όταν αυτός είχε συλληφθεί προκειμένου να απελαθεί στην Αλβανία.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο εν λόγω κακοποιός έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για εισαγωγή και εμπορία ναρκωτικών στη χώρα μας, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί και δεύτερη μεγάλη δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη, υπεξαίρεση και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
β) Ποιοι αστυνομικοί ελληνοποίησαν παράνομα όλους σχεδόν τους συγγενείς του Stefan Kolonja που κατοικούν στην Κέρκυρα;
γ) Ποιος αστυνομικός χορήγησε άδεια οπλοφορίας στον αδελφό της Γκερέκου και με βάση ποια στοιχεία; Από ποιον κινδύνευε η ζωή του;
δ) Από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών του Αλβανού κακοποιού προκύπτει, ότι είχε πολλές συνομιλίες τόσο με τον Αλέξανδρο Γκερέκο όσο και με το διοικητή της κρατικής Ασφάλειας Κέρκυρας, Δημήτρη Βλαχόπουλο.
Ο τελευταίος μάλιστα είχε νοικιάσει αποθήκη -η οποία βρισκόταν κάτω από το σπίτι του ενώ κατείχε και ίδιος κλειδιά της- στη συμμορία του Stefan Kolonja, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη που ήταν προϊόντα εγκλήματος, αφού προέρχονταν από απάτη.
Κλήθηκε ποτέ ο Αλέξανδρος Γκερέκος να δώσει εξηγήσεις για τη σχέση του με τον Αλβανό κακοποιό;
Κλήθηκε ποτέ ο διοικητής της Κρατικής Ασφάλειας να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από τη νοικιασμένη αποθήκη;
Και μη μας πείτε κύριε υπουργέ, ότι στο παρελθόν είχε διαταχθεί Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση, γιατί υπάρχει… ένα μικρό πρόβλημα, αφού διεξήχθη υπό την εποπτεία του αστυνομικού που είχε υπογράψει την άδεια οπλοφορίας του αδελφού της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ!
Φυσικό ήταν λοιπόν να μην καταλήξει πουθενά…
ε) Γιατί το σήμα για την υπόθεση του “ριχτάδικου” που είχε στήσει στην Κέρκυρα ο Stefan Kolonja, εξαπατώντας δεκάδες επιχειρηματίες του νησιού, το οποίο έφερε την υπογραφή του διοικητή Ασφαλείας, Σπ. Αλαμάνου, δεν κοινοποιήθηκε ποτέ στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ και στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού του Αρχηγείου;
Κύριε Δένδια, πιστεύουμε ότι είστε έντιμος πολιτικός και θα ερευνήσετε σε βάθος το μεγάλο αυτό σκάνδαλο.
Όλα τα στοιχεία που έχουμε στη κατοχή μας, είναι στη διάθεσή σας.

------------------------------------------------------

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ  ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ O ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ROTHSCHILD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΛΑ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2013 ΟΠΟΥ Ο «UCK» ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΙΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!!! ΙΔΟΥ:

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΑ 300.000 ΜΑΥΡΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ»  ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ  «UCK» ΚΑΙ ΤΟΥ  «UCC»  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ «ISIS»


ΕΔΩ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 20.ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΠΟΥ Η ΟΕΑ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ :
http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2012/09/blog-post_7406.html


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:
ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΞΕΠΕΜΨΕ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΒΑΡΟΝΩΝ, ΔΕΝΔΙΑ(Σ.Σ. ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΙΤΑΛΟ-ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ DONDOLO). ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2012/10/blog-post_8606.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ